Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
-
little_secret
- В началото бе словото
-
b_estranged
- В началото бе словото
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Аз не мога да разбера, тези които буйстват срещу проверителите и мрънкат, че били гениални творци. Дори и да ви пуснат в УНИ същите тези ограничени и субективни ПРОВЕРЯВАЩИ ще бъдат ваши преподаватели, ще ви изпитват и ще ви пишат оценки...
Този университет изпитва така и приема така, щом не ви харесва, но сте убедени в правотата си, потърсете истината на друго място.
И ДА МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЯТ ИМЕНА, факти, автори... Не е въпроса в това да си чел всичко, да си чел 50-100 разказа, не количеството, а качеството се търси.
Освен това, ако не знаете, организират се множество литературни конкурси, където според мен биха оценили по достойнство оригиналността и творчеството ви, ако струва.
И айде давайте оценките, че се побъркахме всинца...
Този университет изпитва така и приема така, щом не ви харесва, но сте убедени в правотата си, потърсете истината на друго място.
И ДА МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЯТ ИМЕНА, факти, автори... Не е въпроса в това да си чел всичко, да си чел 50-100 разказа, не количеството, а качеството се търси.
Освен това, ако не знаете, организират се множество литературни конкурси, където според мен биха оценили по достойнство оригиналността и творчеството ви, ако струва.
И айде давайте оценките, че се побъркахме всинца...