Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ако не държахте винагид а кажете нещо след някого,нямаше да се разводни... И за да продължа на някъде... - Боромир, споко мой човек, на всички хора,които сте разделени, приемете разстоянието като изпитание на любовта! Така ще проверите,дали любовта наистина ви е силна! Не винаги е вярно,че "очи,които не се виждат се забравят" или ако е - то е,защото не се виждат много често! А и в днешно време има интернет!fire написа:Ама вие май наистина я спряхте
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Мила, я си прочети постовете и тогава вади очичките на другитеHimera написа:Ако не държахте винагид а кажете нещо след някого,нямаше да се разводни...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е,признавам-аз обичам да разводнявам, ама не съм единственаfire написа:Мила, я си прочети постовете и тогава вади очичките на другитеHimera написа:Ако не държахте винагид а кажете нещо след някого,нямаше да се разводни...![]()
![]()
Щях да казвам още нещо за връзките от разстояние- това,което си го направите вие,никой друг не може да ви го направи. Ако искате да сте с един човек по-дълго,то това си зависи от вас,от нагласата,кяото имате, от внушенеито, от мислите ви и т.н.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Eve
- В началото бе словото
Аз преживях подобна дилема миналата година. Приятелят ми го приеха студент в София, а на мен ми остава6е о6те 1година в гимназията. Отначало тои замина, след няколко седмици ми заяви, че искал да се разделим понеже в София започнал мнг да се заглежда по други, а не искал да ме наранява. Почувствах се ужасно!! Но се сьгласих , рабрахме се да си останем приятели, дори в следва6тите дни излизахме като приятели. Тои замина за София и след два дни ми се обади и плаче6е, казва6е че е направил голяма гре6ка и ужасно сьжалява. Сьбрахме се отново. Тои си идва6е почти всяка седмица, а и аз често ходех при него в София, за радост живея в Монтана и пьтуването е само час и половина
. Сега и мен ме приеха и отивам при него... Така че, ако двама ду6и дьржьт един на друг и искат да са заедно винаги има начин, важното е желанието!!
Himera написа:Време е за монолог-диалог на главния герой - Боромир!
Той (БоромирFataMorgana написа:той се е покрил някъде обаче иначе съм сигурна че монолога ще е изпипзн докрай
Ех, прибрах се толкова изморен и щастлив, че заспах като войник на пост
Тъй, няма по-приятни мигове за мен от тези, прекарани с дамата на сърцето ми, сами в гората, на някоя пейка под някой бор, сами в града сред всички залутани по кой знае какви задачи хора... сами, защото когато сме заедно, няма друго на света освен нас (и може би заради това онзи ден за малко щеше да ни блъсне трамваят
Толкова, май успях да изразя нещичко - пустите му
думи са толкова тромави понякога...

- fire
- Живее, за да пише
Не е нужно да казваш нищо повече. И това е достатъчно, за да разберем, че си влюбен до уши. Защото такива "тромави" думи може да каже само един истински влюбен човек. Завиждам ти (благородно, разбира се) за чуството, което изпитваш в момента и за това, че явно то е напълно споделено. Браво! Наиситна ви стискам палци е се надявам, че ще успеете да превъзмогнете всички трудности по пътя на спасяване на вашите взаимоотношения. 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Няма такова нещо като обречена любов, всичко ще се нареди както го искате ... както и да го искате.
Времето и разделите точно са катализатора на чувствата, те ни дават хубави и лоши емоции ... снощи приятеля ми се срещнал и запознал с някаква двойка ... тръгнали в 11 клас, после тя заминала за Германия да учи 5 години и той учил тук, след като завършила се оженили и сега имат детенце на 3 годинки!!!
1 на милярд, ама се случва пък!!!
1 на милярд, ама се случва пък!!!
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка: