17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Parvoto bi trebvalo da e!Nie go vzimame ot Germany i vlizame na tqhna strana vav voinata!Pone taka si mislq-a kolko bqha priblizitelno vaprosite po Srednovekovna,Vazrajdane i Novo vreme?Pak li bqha mnogo ot Novo vreme i savsem malko ot drugite dva perioda?
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Dam taka go izmisliha taq godina-pove4e kandidati,pove4e pari!Pove4e mesta!Minalata godina e bilo sa6toto kato v SU-zor pri vlizaneto i posle po-leko!A sq vliza6 lesno i kat ti tupnat ogromnite taksi za semestrite i vtorata godina ima mnogo otkazali se!
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Новите такси не са чак толкова по-огромни- 50 лева отгоре за правото и останалите елитни специалности и 20-30 за по-мизерните не е някакъв фантастичен скок.
А тестът изобщо не е толкова тъпоумен, тъпоумна е системата, по която се оценява- защото пет отговора в повече могат да донесат 1 единица по-висока оценка, вместо половин единица, колкото предполага простата математика. Самите въпроси са си подли и се изисква добра подготовка, не можеш ей така да се явиш и да бъдеш номер едно.
А тестът изобщо не е толкова тъпоумен, тъпоумна е системата, по която се оценява- защото пет отговора в повече могат да донесат 1 единица по-висока оценка, вместо половин единица, колкото предполага простата математика. Самите въпроси са си подли и се изисква добра подготовка, не можеш ей така да се явиш и да бъдеш номер едно.
Kat se podgotvqh za izpita v SU-kat nema6e kvo da praq si prai6 v UNSS testove!Emi ako si probval testovete v VT-ima ogromna razlika
Imam vpredvid po istoriq-tva v UNSS ta pitat nekvi sme6ki prosto.....
Imam vpredvid po istoriq-tva v UNSS ta pitat nekvi sme6ki prosto.....
Za 6opite e edin obqd-ama v province-to 50 lvl se pravqt za 2-3 dena....Taka
4e e ogromna razlikata-a 50lvl sa za taksi!A nali trebva i daprejivqva6 vse pak.....Ne vsi4ki sa Banki 4e da ne gi spavat parite
4e e ogromna razlikata-a 50lvl sa za taksi!A nali trebva i daprejivqva6 vse pak.....Ne vsi4ki sa Banki 4e da ne gi spavat parite
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
леле в унсс колко съм си играл на късмет и лотарияphoebe написа:С кой сключва заем България през 1914г?
-дойче банк за сума еди колко си и лихвен процент 5
-дойче банк за същата сумаи лихвен процент 7
-неква друга банка с еди ква си сума и лихвен процент
-същата банка с различна сума и лихвен процент
-трета банка
и некви логики, дето ся ми са смешни
на тоя си казах - ся България ще зема заем само от Немска Банка.
Аве 500милиона ми се виждат мн и смело задрасках
немска банка 350 милиона
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Теста по история ми се видя ужасен.Тия от УНСС от къде ги извадиха тия въпроси,нямам представа.Ако някой се е готвил от зеления учебник на прослувутия Димитър Саздов може и да ги е решил,но аз се готвех по теми за СУ и ми беше трудничко.По литература теста ми се стори много по-лесен,макар че литературата я бях чела има няма десетина дни(а имам 5,70).През цялото време се готвех сериозно по история и накрая по ирония на съдбата в лицето на УНСС оценката ми по литература ще е по-висока от историята,а очаквах точно обратното....
Иначе току що реших задачите с моята учителка и резултата е от 40 въпроса-два непопълнени,11 грешни и 27 верни.Трагедията е пълна!
Иначе току що реших задачите с моята учителка и резултата е от 40 въпроса-два непопълнени,11 грешни и 27 верни.Трагедията е пълна!
Право, 1-ви поток, 4-та група
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Това е едно евентуално 5.30-5.50. Не виждам нищо трагично. Макар че при момичетата борбата е безмилостно жестока...elektra_ написа:Теста по история ми се видя ужасен.Тия от УНСС от къде ги извадиха тия въпроси,нямам представа.Ако някой се е готвил от зеления учебник на прослувутия Димитър Саздов може и да ги е решил,но аз се готвех по теми за СУ и ми беше трудничко.По литература теста ми се стори много по-лесен,макар че литературата я бях чела има няма десетина дни(а имам 5,70).През цялото време се готвех сериозно по история и накрая по ирония на съдбата в лицето на УНСС оценката ми по литература ще е по-висока от историята,а очаквах точно обратното....
Междувпрочем, какво сте ги заглождили тея банки- четири от петте бяха немски, а отговорът е втората немска (не Дойче банк, а другата, преди малко погледнах в учебника).
Аз лично за самозаклах на тоя тест, в най-добрия случай може да преборя някоя петица, ама тя едва ли ще ми стигне за право.