17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Беше, ако я знаеш
Математиката точно я вкарах по системата Тото2, даже малко срам ме стана, но минало свършено.
Историята обаче беше добра - хубаво разпределени въпроси, без някакви сложни неща, единствените, които оставих бяха за генералите пред ПСВ (тая тема я няма в конспекта на СУ) и това за кои партии подкрепяли Съглашението - пак от там.
Българският беше приличен, не невъзможен, освен да кажем за граматичното правило за избягващи звуци (or smth), което трябва да си го чувал преди изпита, а не като мен ;]
Очаквана оценка: не повече от предварителния (3.56
)
Математиката точно я вкарах по системата Тото2, даже малко срам ме стана, но минало свършено.
Историята обаче беше добра - хубаво разпределени въпроси, без някакви сложни неща, единствените, които оставих бяха за генералите пред ПСВ (тая тема я няма в конспекта на СУ) и това за кои партии подкрепяли Съглашението - пак от там.
Българският беше приличен, не невъзможен, освен да кажем за граматичното правило за избягващи звуци (or smth), което трябва да си го чувал преди изпита, а не като мен ;]
Очаквана оценка: не повече от предварителния (3.56
medicate, medicate
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Българският беше лесен. Оставих само 2 въпроса оттам.
Математиката я прехвърлих набързо... реших само най-лесните задачи - за мен бяха 6
в тях поне съм сигурна.
Историята.. ад ми беше. Е какъв е бил лихвеният процент, с който няква си германска банка е обложила заема, който България е теглила от нея през 1914? Това за първи път го чувах. Доста време ми отне. Оставих незапълнени и отговорите на въпросите, които са затруднили и phoebe.
Очаквам оценка... около 3.25, max 3.40
Математиката я прехвърлих набързо... реших само най-лесните задачи - за мен бяха 6
Историята.. ад ми беше. Е какъв е бил лихвеният процент, с който няква си германска банка е обложила заема, който България е теглила от нея през 1914? Това за първи път го чувах. Доста време ми отне. Оставих незапълнени и отговорите на въпросите, които са затруднили и phoebe.
Очаквам оценка... около 3.25, max 3.40
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ей да не съм ти пращал аз смс с отговорите?Corlic написа:Стоманен май не само с мен има сметки за уреждане...
А доколкото до изпита днеска в унсс...Беше сравнително лесен като се има впредвид че успях да препиша математика (по която съм пълен инвалид). Бтв бях в стая 3401 в ТУ блок 3
Успех на всички.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Oh nemoga pove4e.Da ima6 na testa v UNSS 3.56-muhahahhahdshashdahshdahsdh!Ti si nespasqem be!To ako ni6to ne pi6e6 ima6 4.40(ako si predade6 ne6tata)a ti 3.56!BOJE BOJE BOJE!Dobre 4e ima i takvizi kat tebe!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!