ПП. На 1во място съм писала инж.физика
За всички физици
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
На тебе ти е било по-лесно защото на олимпиадата имаш задачи,които го учиш в годината в която ходиш на олимпиада..А ние на този изпит нещата сме ги учили .. поне аз преди 5 години.. Неможеш да го сравниш.. Макар че на олимпиядата задачите са по-трудни.. Абе всичко е уравновесено ако питате мен
- mazda
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имам 2 грешки на теста, ама задачата не съм я написал цялата, защото не знаех как... 
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Ми или там ,или в русенския университет(от русе съм ).В русенския изкарах отлични оценки , а в ТУ чакаме резултатиdenitu написа:Никога нищо не се знае.. В ТУ ли си решил да ходиш?sashioo написа:аз изкарах изпитите , ама маи няма се записвам в СУ...просто не виждам бъдеще след като завърша...cryptos написа:Аз съм писал Ядрена физика
- cvetenceto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Няма съмнение ,че СУ е по-престижен от РУ, но аз лично не виждам бъдеще след като завърша някои от физическите специалности. Ти кандидатсва ли в ТУ?denitu написа:РусенскияИ би предпочел Русенския пред СУ? ММммм
Помисли си добре..
cvetenceto -наистина е така.За инженерните специалности РУ предлага много добро обучение.

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Едит:тъкмо мислех да питам защо не ми излизат "цитатите"...
и аз бях на това мнение...на всяка цена СУ и т.н.Въпросът е ,че и да вляза след като завърша какво ще работя по специалноста си ? Учител !?!? Нито една обява за работа не съм виждал "търся физици"denitu написа:Не не съм кандидатствала в ТУ.. Но според мен по-добре да уча в София в СУ, отколкото в университет в.. Русе.. И бих ти казала че в СУ има доста голяма перспектива.. Доста студенти още след 2рата година отиват в чужбина да учат или работят. Столицата си е столица..
- cvetenceto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И на мене ми е неприятно, че ще трябва да се преустановявам в София... голяма лудница, хаос, не може да се шофира, а да не говорим, че няма и море на близоcvetenceto написа:denitu от софия си нали? аз лично от части съжалявам, че трябва да живея там, ако в ру имаше специалност, която да ми хареса може би и аз щях да остана
A nuclear war can ruin your whole day.
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Ами.. Не съм от София, но за мен столицата си е.. най-най.. Неможе да сравниш университет в някво малко градче с университет като СУ. Вярно е че специалностите във ФЗФ не ти дават точно определена длъжност,която може да заемеш след като го завършиш.. Но ако трябва да избера университет в РУСЕ и университет в СУ - то е ясно кое бих избрала.. Аз кандидатствам в СУ,защото все още незнам в коя насока да тръгна, а специалностите в СУ ми предоставят възможността да опозная всяка една част от всеобхватната физика и следователно да ме насочат кое ми е най-интересно.. Ти щом си решил да станеш част от голямата маса компютърджии си е лично твой избор..
Всеки има правото да избира..