хаха,от това,което четох по другите теми,доста форумки ще се радват на твоята собствена физиономияcastelo написа:Ми харесвам Bon Jovi, играя баскет. Писменото се разбира (не че картинките не се разбират:)). Джони ми е любимия актьор и един от най-добрите, наред с великите Робърт де Ниро и Ал Пачино. Друг вариант беше една яка снимка на Брус Уилис ала "Току що спасих света (пак)" или моята собствена физиономия.
Какво означават аватарът и подписът ви?
A Mind is a terrible thing to waste!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Май веднъж обяснявах в някаква друга тема безмерната си любов към акулите... Мога само да добавя, че намирам и някаква физическа прилика
и затова аватарът ми е такъв. А специално тази акула май е от "Немо" (което не съм гледала), както и да е, като я видях простоооо
Пък подписът ми е за сменяне. Означава, че съм бясна и влюбена, и мразеща и влюбена, и разочарована и влюбена. Сложила съм го уж да ми действа влюбвоспиращо, е, не се получи... така че чакам нови предложения
Пък подписът ми е за сменяне. Означава, че съм бясна и влюбена, и мразеща и влюбена, и разочарована и влюбена. Сложила съм го уж да ми действа влюбвоспиращо, е, не се получи... така че чакам нови предложения
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аватарът-> art-версия на Кървавата графиня (Elizabeth Bathory)!!
Подписът-> "Satanic Mantra" на Cradle of Filth+ снимчица на Belphegor от едноимените книга и филм.
Подписът-> "Satanic Mantra" на Cradle of Filth+ снимчица на Belphegor от едноимените книга и филм.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
подписа - няма по-големи от тях,много уважавам творчеството им,а албумът Slippery When Wet е над всичко.
P.S. Добре де,сигурно никой не успях да заблудя.Това е някаква мацка,която е била първоначално върху корицата на албума,а тя е била розова.
Тогава решили(и с право),че розова подложка с разголена мацка не подхожда на рок албум и веднага го сменили и се получило това - 
подписа - няма по-големи от тях,много уважавам творчеството им,а албумът Slippery When Wet е над всичко.
P.S. Добре де,сигурно никой не успях да заблудя.Това е някаква мацка,която е била първоначално върху корицата на албума,а тя е била розова.

Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- ХапниСиленКекc
- В началото бе словото
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Аватара ми е йероглифът Дао (път) а подписа ми е първата част на едно стихотворение на Гилбърт Кийт Честертън, което Мейдън използват в началото на една тяхна песничка.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)