Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

нали ви казах не се надявайте сори и аз искам да го видя ама няма...айде лека нощ на всички ви :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2: :sleepy2:
KissYouBaby
В началото бе словото

Мнение от KissYouBaby »

Lifelong ne moje da e s tire.

Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphanated!
Life-long s tire e greshka!
little_secret
В началото бе словото

Мнение от little_secret »

Мноого беше гаден изпитът според мен някак времето не ми стигна :evil:
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

KissYouBaby написа:Lifelong ne moje da e s tire.

да бе, може ли да не каже, че е hyphanated!, направо ако искаш и сложните думи да ти ги спелува?
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

KissYouBaby написа:Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphanated!
По-скоро е щял да каже hyphenated :wink:
И в СУ няма такова правило четящият диктовката да казва кои думи се пишат с тире :wink: Ако има повече от един приет начин за изписване на думата и ти си написал единият, не ти го броят за грешка. Ако си сгрешил .. минус една точка. Това е положението :)
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Jody написа:
KissYouBaby написа:Lifelong ne moje da e s tire.

да бе, може ли да не каже, че е hyphanated!, направо ако искаш и сложните думи да ти ги спелува?
Именно...?
Аз го писах с чертичка, за да обединя думите, които бях написала много отдалечено...дано не ми го счетат за тире :lol: А и така да е - доколкото разбрах, за тирето нямало да махат точки, поне стотина души така ме уведомиха. Здраве да е.
Аз си намерих две грешки дотук в теста, при втората секция...тази с грешките ми е пълна мъгла - не за друго, ами си нямам и представа какво ще решат за "вярно". Гледах с четири очи за грешки и само на 2-3 места съм писала, че няма такива, ама...знае ли човек? Това английският език си е променлива гад, адаптира се към атмосферното налягане, международното положение... :lol:
Да питам за есето, защото нямам идея...20 точки за какво пишат? Гледах критериите, ама...писах в нужните рамки, нямам грешки, имам структура (увод, теза, аргументация, заключение), използвала съм разни цитати, висок стил...и какво казвате, може да имам, примерно, 5 точки там? :lol:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

love_delight написа:
KissYouBaby написа:Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphanated!
По-скоро е щял да каже hyphenated :wink:
И в СУ няма такова правило четящият диктовката да казва кои думи се пишат с тире :wink: Ако има повече от един приет начин за изписване на думата и ти си написал единият, не ти го броят за грешка. Ако си сгрешил .. минус една точка. Това е положението :)
Така е, в СУ не се четат полуслятите думи, нито главните, нито нищо. Това се прави само в УНСС.
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

Извинявайте, а знаете ли кога ще излязат резултатите?

Иначе и според мен диктовката беше лесна, на есето написах два листа и половина, а теста яко го оклепах.. на половината писах No error, макар че сигурно имаше повечко ерорчета :lol:

Бях на първия етаж в Ректората, 23 стая... добра беше стаичката

Кажете за резултатите, че полудявам вече, а не намирам никаква информация в сайта :?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ще излязат до 10 дена, по прости сметки - по-следващия понеделник (събота неделя не се смятат за работни дни).
Освен това, 2 листа и половина, при максимален обем 350? Или си писала много големи букви или не знам... Поне на изпита по руски ни казаха, ако есето надвишава прекалено много дадения обем (250) се сваля оценката.
medicate, medicate
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

На нас ни казаха минимум 300-350 думи и че проверяващите не ги мързи да броят буквите :shock:

И аз ги броих, около 400 ми излязоха, защото аз на нелинирана хартия пиша малко като третокласничка :oops:
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Aбе буквите незнам дали ще ги броят, ама думите, хаха :) Аз написах точно 346 думи :D
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

И аз знам, че за надвишаване на обема взимат точки, както и за писане под нормата.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Аз до 300 ги добутах и викам стига,че мноо режат за мноо думи :wink: :wink: :wink:
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Аз може и малко да съм ги завишила, всъщност, не ги преброих. Но на око са колкото трябва, струва ми се. Питах човекът, който водеше изпита, дали това е сериозна грешка, той каза, че до 50-тина думи отклонение не е проблем, за такава грешка да вземат най-много 1-2 точки. Дано е така :)
Между другото, на какъв език го писахте? Много висок стил или нещо средно като изказ?
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

Еми значи от където и да го погледнеш не съм написала нужния брой думи :lol:

А бтв да знаете диктовката горе долу колко думи е?! Не е ли и тя 300-350 думи?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”