Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Е, то не е казване, но мен не ме е срам да си кажа - имам 2.00 на изпита по биология в МУ - София. Не знам защо така се е получило, бях си написала 2-те теми, както по учебник, но уви. Писах на администратор да не е объркал нещо като е попълвал информацията, но сигурно няма грешка.
Надявам се на СУ, че иначе лшо, не ми се работи никъде.
Надявам се на СУ, че иначе лшо, не ми се работи никъде.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Хм...bistra написа:ocenkite po himiq 1 shte izljazat predi himiq 2, koeto ozna4ava ponedelnik. verojatno i opcenkite ot biologiqta v sofiiskiq shte izljazat v pponedelnik, no tova e nepotvurdena informaciq a samo predpolojenie ot moq strana.
dano vsi4ki da se spravili

- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
taka mi kaza glavniq kvestor v zalata v kojato bqh na himiq 1, toest 4e ocenkite shte izljazat predi himiq 2 za da mogat tezi koito sa se zapisali i za dvata izpita da si precenqt dali da hodqt i na himiq 2, toest ako imate 6 na himiq 1 nqma smisul da hodite an himiq 2 zashtoto po-visoka ocenka nqma da izkarate...
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- BB написа:Поздравления, aleksander! Аз пък 5.58 в МУ , много ме е яд, очаквах повече, все още ми е останала капчица надежда- химията, но ще видим....Hedgehog_Kj написа: Поздравления!!!! Ти откъде си навакса ?Нали си беше изтрил темите от PC-тоfosilka написа:Браво александър.Доста си надхвърлил предварителния изпит.
Аз още не мога да повярвам, че съм изкарал толкова. Все си мисля че има някаква грешка. Щото знам какво съм писал и чак 5.80 ми е много. Направо не съм очаквал толкова. Допуснал съм 3-4 грешки и сега ще ви кажа какви са.
1. Обърках митозата с митотичния цикъл.
2. В анафазата писах че се разделят хромозомите, а то вярното че се разделят хромадите на хромозомите.
3. Обърках цитокинеза с ценокинеза. (само имената)
4. Забравих да напиша кога клетката започва да се дели.
За друго в момента не мога да се сетя.
Сега очаквам да излезнат резултатите и СУ. Малко се прецаках.
P.S. Опа забравих да кажа на Hedgehog_Kj, че като си правя темите на PC си ги принтирам и затова горе-долу съм "наваксал".
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- addictedtobass
- В началото бе словото
Не се коси сега, след няколко дни ще видиш. И аз само се вкарвах във филми за някви глупости, ама вече е свършило и остава само да чакамеaddictedtobass написа:А някой знаели колко точки ше ми свалят за 1 обуркано понятие? Написал съм вместо географски, биологични и локални популации, географски локални и индивидуалниТва мн ли е кофти?
Ама вие май навсякъде сте ходили в МУ
, ужас сигурно е много изморително?! Аз само в София, дори във Франция не ми се ходи/ там бях приета/, може би някога когато завърша живот и здраве! Разбира се в СУ кандидатствах за специалности които ме привличат и няма да съжалявам , напротив ще се радвам ако ме приемат, какво по-добро от това образованието ми да бъде признато в Европа, е няма да се откажа и от МУ ако ме приемат, но засега това са само добри пожелания, още малко ни остана, търпение....! А всъщност кога е изпитът по химия 2 ?