Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

нем , само от някой от тук сложените линкове съм гледал единични страници но не повече ;)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Има много полезни неща.. препоръчвам го на всички кандидатстващи с математика :)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

но този форум ( http://www.artofproblemsolving.com/ )съм гледал където има .... и аз незнам колко хиляди задачи той е световен :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Е да.. там е зверщина :lol: обаче не мога да си открия подходящ раздел за мен.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

theory of number :) :P :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Да - пре'тааш'си?
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

бтв , анализа и теория на числата май са ми любимите дялове може и комбинаториа ;)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Мен ме кефят алгебрата, анализът и стереометрията.
Аз имах предвид полезен форум за КСК-то. Жалко че дяловете които ти споменаваш не са засегнати там...
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

а и алгебрата също :) по малко стереометрията обаче
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

Methuselah написа:Хахахах не знам късмет ли е но ми се обадиха хората и казаха: "Трябва ни човек с италиански, който да може да научи С и SQL за определено време." Отидох, научих нещата, почнах да работя и ето... сега някакво жалко перничанче ме забавлява.. не е ли прекрасен живота? :)
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия ;) ) А тва че С и MySQL са несъвместими само ме ласкае, защото, ако е така, значи правя магии :lol:
Е тва вече е дуго нещо ... НЕ са несъвместими... Просто е рядко срещана комбинация ... Явно гони бързодействие фирмата щом прибягва до С...

Еми мога да ти пожелая само успех и бъдещо развитие в областта...

Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Мерси! Е това вече е мъжка постъпка! Да може човек да признае че е сбъркал в преценката си. Всички бъркат в преценката си, но малко могат да си го признаят. Разбра ли petio? Евала ти пра'им Firestorm!
Последно промяна от Methuselah на 21 Юли 2007, 10:44, променено общо 1 път.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Methuselah написа:
Хахахах не знам късмет ли е но ми се обадиха хората и казаха: "Трябва ни човек с италиански, който да може да научи С и SQL за определено време." Отидох, научих нещата, почнах да работя и ето... сега някакво жалко перничанче ме забавлява.. не е ли прекрасен живота?
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия ) А тва че С и MySQL са несъвместими само ме ласкае, защото, ако е така, значи правя магии

Еммм да беше почнал с това че знаеш и италиански...АХАХАХ.Така е възможно и само със C да зимаш доволни пари.Колко хора знаят италианскки и се занимават с програмиране а?БТВ за пореден път доказа че си комплексар.Искам да те питам...тебе яко ли са те били в Перник, че говориш толкоз пренебрежително?

Колкото до сайта мат10 не е лош ма ми се струва, че е по-подходящ за олимпиади и състезания, но не и за КСК.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

petio написа:БТВ за пореден път доказа че си комплексар.Искам да те питам...тебе яко ли са те били в Перник, че говориш толкоз пренебрежително?

Колкото до сайта мат10 не е лош ма ми се струва, че е по-подходящ за олимпиади и състезания, но не и за КСК.
Знаеш ли, petio, прав си! Аз съм егаси комплексара :lol: Бият ме всяка седмица у Пеунишко! Разкрит съм! :lol:
Колкото до сайта ... толкова си и гледал :lol:
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Колкото до сайта ... толкова си и гледал :lol:[/quote]
Верно е, че не съм се ровил много ама най-вече от темата с 7-те задачи дет някой ги извадил от списание математика мисля...толкоз трудни не се падат на изпит.Хубаво е човек да може да ги решава, но не и задължително за момента.БТВ ако довечера не ме мързи ще пусна едни задачки дет лично мен ми хванаха окото ма не можах да ги реша:Д
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

С удоволствие бих решил задачите които ти пускаш! Looking forward to it...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”