Френски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Някои знае ли за миналата година какви са били оценките от изпита по френски?!Като цяло слаби ли са били или е имало повече високи оценки?!?!?!?!?!?!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

И вярно ли ерче ако на един компонент имаш двойка ти се пише двоика на целия изпит?!?!?!?!?!?! :shock:
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Явно и двете не сте в час....отделните елементи нямат оценка,а ти носят определен брой точки като накрая се събират и макс сбор е 90,за да имаш 3 требе да имаш 45 или повече точки....
А що се отнася за миналогодишния изпит по всеобщо мнение е бил доста труден и като цяло оценките не бяха високи :wink: :wink: :wink:
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Благодаря много и на двамата за отговорите.Сестра ми кандидатства с английски преди 5 години и при нея беше така имаш ли 2ка или 0 точки на единия компонент-на целия изпит ти пишат 2ка!
Пожелавам успех на всички!Надявам се догодина да се виждаме из дверите на СУ! :wink:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Тогава прощавай явно не съм те разбрал :wink: :wink: :wink:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

миналата година имаше около 50 % двойки :( дано тая година не е така:( кажете къде ви разпределиха??? аз съм в 242 -с най-малко народ... само 15 души :))))
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

15 човека е перфектно....аз съм с 50 говеда :wink: :wink: :wink:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

кое крило ? сигурно централната част ? там е егаси лабиринта... :roll: мене явно си ми е съдба тва северно крило и тея зали :lol: :lol: :lol:
You're one in a million
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Дам в централната част ма то си има хора дето те упътват спок :wink: :wink: :wink:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

бе то си има ама аз миналата година на изпита по География бях в няква зала дето 5-6 4овека я търсихме близо половин час
You're one in a million
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

:lol: :lol: :lol: :lol: късмет тоя път :lol: :lol: :lol: :lol:
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Някой в 245? :)
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

dimage ти откъде си и кво искаш да учиш ?
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

visez написа:coolman
ти колко изкара миналата година?? предполагам с френския си влязал в някоя специалност ??
Имах 5.60 и нещо и сега съм политология. От френската във Варна съм и НЕ съм ходил на уроци. И от оценката е такава понеже тази, която диктуваше прочете два liaison-а супер грешно и се обърках. Иначе четеше достатъчно (даже прекалено) бавно и отчетливо. Единствения компонент, за който се притеснявах беше съчинението, понеже има по-голяма възможност за "субективизъм" в оценяването.
BeeCool
В началото бе словото

Мнение от BeeCool »

знам,че е късно:)добър вечер!Аз вече съм много притеснена за тоя изпит по френски!да мине 23 и да се минава...всичко!най-ме тревожи превода...там винаги е мн субективно оценяването!пожелавам успех на всички!заспивааам...
Never Quit The Game
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”