Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- LFirestorm
- В началото бе словото
Усещаш ли се какво си написалMethuselah написа:Ееее кво праите вие бе спамъриа добър вечер.
Специален поздрав за петио: знам само С, MySQL, HTML и си живея като пиччетири цифри, брат ми , без ебавка
Иначе - гони ви някаква параноя всичките - миналата година е имало много по-малко места - високите оценки далеч не са по-малко...
Е не се знае - но сте вътре там квото ви е първо желание (КН) - аз там и да изкарам примерно няма вляза - на второ място ми е ...Трябва някаква уникална аномалия да стане, че да не влезнете...
Или освен ако сте прецакани с диплома(като мен
Който има 5 или над 5 и отлична диплома е информатика на 100% ...
Methuselah написа:
Ееее кво праите вие бе спамъри а добър вечер.
Специален поздрав за петио: знам само С, MySQL, HTML и си живея като пич четири цифри, брат ми , без ебавка
АХАХАХАХАХАХХАХАХ къртиш мивки АХАХАХАХХА.Бате и дете нема ти поверва.АХАХАХАХАХ.Знаел HTML и зимал четирицифрена заплата...АХАХАХАХАХ.Е не.Ти ме разби направо.Не мисля, че има кво да коментирам повече.
Едит:Забравих да коментирам:Според това, което виждам с отлична диплома и 5.20 на изпит се влиза и ИС...Мене ми трее 5.30 щото като Firestorm съм прецакан с 33 стотни заради споменатата от него константа:Д Мисля си, че СИ и КН ще се отцепят доста подобаващо тая година от ИС и Информатиката ама времето ще покаже:Д Лека на всички, които все още не спят.
Ееее кво праите вие бе спамъри а добър вечер.
Специален поздрав за петио: знам само С, MySQL, HTML и си живея като пич четири цифри, брат ми , без ебавка
АХАХАХАХАХАХХАХАХ къртиш мивки АХАХАХАХХА.Бате и дете нема ти поверва.АХАХАХАХАХ.Знаел HTML и зимал четирицифрена заплата...АХАХАХАХАХ.Е не.Ти ме разби направо.Не мисля, че има кво да коментирам повече.
Едит:Забравих да коментирам:Според това, което виждам с отлична диплома и 5.20 на изпит се влиза и ИС...Мене ми трее 5.30 щото като Firestorm съм прецакан с 33 стотни заради споменатата от него константа:Д Мисля си, че СИ и КН ще се отцепят доста подобаващо тая година от ИС и Информатиката ама времето ще покаже:Д Лека на всички, които все още не спят.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- LFirestorm
- В началото бе словото
Еми тъй като аз се занимавам също; нямам трудови договори и не съм на работен ден а на хонорар, може би нямам много представа, но:Methuselah написа:Сладък, ако някога изобщо успееш да влезеш във ФМИ ела при мен и ми се обади да ти покажа документ.
1. HTML - никой работодател не ти го уважава, по подразбиране всеки, програмист трябва да знае за кво иде реч.
2. Mysql - или просто SQL (Mysql e просто диалект) - тва се търси вече...
3. С - ами това как да кажа - първо не се комбинира с Мysql u HTML. Оттук идват двата варианта - говориш за С на някой микроконтролер (заплащането тука е много високо, но мен тая област не ме влечеи не съм се интересувал) или говориш за най-обикновено С (което дори НЕ е обектно ориентирано).
И като обобщение в София - освен ако не си много добър в писането на firmware - няма как да взимаш такава сума. НЕ и с тази комбинация.
Не мислех да пиша. Изобщо е много тъпо да се обсъждат доходи... Но мразя някой да лъже по безочлив начин. И ако ти го правиш не ти прави чест.
PS: Предполагам, че ника ти няма нищо общо с това http://en.wikipedia.org/wiki/Methuselah
[quote="Methuselah"]Сладък, ако някога изобщо успееш да влезеш във ФМИ ела при мен и ми се обади да ти покажа документ.
:lol:[/quote]
Ти при роднина ли работиш тва...щото има разлика:Д. Със C много трудно ще изкараш 4етирицифрена заплата...само SQL-е че за кво ти е.А HTML- смешен си:Д Туй за 2 часа се учи. Айде бегай си при мама и тате да ти дават парички...аз почвам задачките:Д
:lol:[/quote]
Ти при роднина ли работиш тва...щото има разлика:Д. Със C много трудно ще изкараш 4етирицифрена заплата...само SQL-е че за кво ти е.А HTML- смешен си:Д Туй за 2 часа се учи. Айде бегай си при мама и тате да ти дават парички...аз почвам задачките:Д
- LFirestorm
- В началото бе словото
Завист ? Аз всеки ден пък летя със совалка до Луната. Много е яко - вярвайте ми... Като влезете във ФМИ ще ви покажа един документ ...uktc написа:Добре де хора не мога да разбера не ви ли е срам да показвате завистта си по такъв гаден начин? Взима си парички човека, вас какво ви влиза в работата? Или хайде типично по български да си чешем езиците...
Просто аз не показвам завистта си, а рационалната си мисъл ... Ти ако прочетеш нещо, което би могло да граничи с научна фантастика как би реагирал...
Някой хора просто не се усещат кога стават смешни... В какват ои област да се говори хубаво е да се мисли преди да се пише ... Изчаках 3 поста по темата и не се сдържах...
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Хахахах не знам късмет ли е но ми се обадиха хората и казаха: "Трябва ни човек с италиански, който да може да научи С и SQL за определено време." Отидох, научих нещата, почнах да работя и ето... сега някакво жалко перничанче ме забавлява.. не е ли прекрасен живота? 
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия
) А тва че С и MySQL са несъвместими само ме ласкае, защото, ако е така, значи правя магии 
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
добро утро на всички 
uktc , аз имам някакви теми тук за подготовка с формата на изпита в СУ , само че уж са по сложни.Примерно ей някаква 10-та задача от тема 1А:
10. Дадена е функцията f(x)=1/x ,x>0. C T(X) означаваме триъгълника, който допирателната към графиката на f(x) в точката M(x,1/x) отсича от първи квадрант , а с r(x)- радиуса на вписаната в триъгълника T(X) окръжност.Да се докаже неравенството r(x)<=2-sqrt(2).
uktc , аз имам някакви теми тук за подготовка с формата на изпита в СУ , само че уж са по сложни.Примерно ей някаква 10-та задача от тема 1А:
10. Дадена е функцията f(x)=1/x ,x>0. C T(X) означаваме триъгълника, който допирателната към графиката на f(x) в точката M(x,1/x) отсича от първи квадрант , а с r(x)- радиуса на вписаната в триъгълника T(X) окръжност.Да се докаже неравенството r(x)<=2-sqrt(2).
- Methuselah
- Легендарен флуудър