17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Emi normalno da ti kaja-to i nie da bqhme 6tqhme da glasuvame po toq na4in!Emi 4e nie sme vinagi sre6ty RUSSIA!A ti kvo misli6-4e te 6te ni prostqt!Sigurno!Emi to taka ima6 car-nemec i si kam na nemcite!Te gubqt voinata,nie sa6to!Da ve kat polqcite-te tiq sa takiva bazliovc 4e ne e istina!Nie na turcite im ibahme mamata na imperiqta 4e Raiha za 4 godini sas
smotanite sarbi 6tehme da go zarbiem i da razcepim!Nie sme Bulgari-kat ne ni iznasq hva6tame orujieto i v gorata sre6tu oligofrenite,det si mislqt 4e mogat da ni slomqt!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Абе, нещастник, ако те хвана, кокалчетата ти ще потроша :lol: Боклук
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Ей Стоманеното лайно,на майкати в ******! Ей нещастник я да ми се махаш от тука с тоя аватар и с тоя подпис! МОДЕРАТОРИИИИИИИИ! Ко прайм веееее? Как може да допускате някакво си лайно с такъв аватар??? Не може да не си душевно болен и да си сложиш за аватар, символа на човешката урудливост! Как може да се допуска аватар на човека,който е най-големия убиец в човешката история?
Естествено че Съветския съюз ще ти е болна тема,та тази тема е болна за цялото човечество! На тази земя не се е раждал по-ненормален човек от Сталин! Ае някое модераторче да си свърши работата,просто ей така,заради паметта на милионите,който е избил този изверг!
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Ei levskarsko laino nasrano!GOVEDAR prost mal4i ve!4erno more li si severno li si,da vari6 v dupkata otdet izpalzq i da ne te vijdam pove4e tuka!
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

STOMANEN написа:Ei levskarsko laino nasrano!GOVEDAR prost mal4i ve!4erno more li si severno li si,da vari6 v dupkata otdet izpalzq i da ne te vijdam pove4e tuka!
Човека е яко зле!Изобщо не съм фен на леФски,даже симпатизирам на ЦСКА,обаче това не променя факта,че ти си пълен боклук
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

ПРИПЕВ:

Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина — сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!

2.

Сквозь грозы сияло нам солнце свободы,
И Ленин великий нам путь озарил:
На правое дело он поднял народы,
На труд и на подвиги нас вдохновил!

ПРИПЕВ

3.

В победе бессмертных идей коммунизма
Мы видим грядущее нашей страны,
И Красному знамени славной Отчизны
Мы будем всегда беззаветно верны!

ПРИПЕВ
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Aide nestasnik!Mri i tva e!ZA TEB I VSI4KI KATO TEB-prosto haide v GULag det vi e mqstoto!A pak za 4erno more(gola voda ste)!
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Ей резняк,я напусни форума ве! Ебахта в нещастния казак.И ко и харесваш на таз държава-държава на алкохолици! Ама като те гледам и ти пиеш водка във водни чаши! И на къв българин ми се прайш като ми пееш някви песни за смръдливото ти казашко отечество.Ей трябваше Хитлер да превземе Москва.Сега Русия щеше да е една от най-силните икономически страни,е нямаше да се казва точно Русия,но хората щяха да живеят много по-добре!
ARS
В началото бе словото

Мнение от ARS »

kakv e toia skapan univerrsitet. nikoi ne znae 4e tozi kole6 sm go kopil. kate obi4amte 6teti ti kupa tozi universitet
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Otde te izkopaha ve??????Otde te nameriha-koq govejda maika ta prakna toq svqt!Ti ili si govedo ili si prost po princip!Koi osvobodi BULGARIA ot tursko robstvo-moje bi Angliq ili USA ili nekoi drug mai!!!!!!!To4no tiq piqni kazaci se dokaraha i umiraha zaedno s BG opul4enieto za na6ta svoboda!A sq 129 godini po-kusno ima bokluci kat tebe!Ako vsi4ki beha kat tebe o6te 6tqhme da sme s 4almite po glavite i da ni tup4at kat gnidi!!!!!!NESTASTNIK
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Еми, драги съфорумници-историци, явно тази вечер е било ваш ред... миналата вечер имаше един луд в темата за математиката... сега тук се е пръкнал някакъв побъркан неграмотник който не си уважава езика... Тежко е, но ще търпим! :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

STOMANEN написа:Otde te izkopaha ve??????Otde te nameriha-koq govejda maika ta prakna toq svqt!Ti ili si govedo ili si prost po princip!Koi osvobodi BULGARIA ot tursko robstvo-moje bi Angliq ili USA ili nekoi drug mai!!!!!!!To4no tiq piqni kazaci se dokaraha i umiraha zaedno s BG opul4enieto za na6ta svoboda!A sq 129 godini po-kusno ima bokluci kat tebe!Ako vsi4ki beha kat tebe o6te 6tqhme da sme s 4almite po glavite i da ni tup4at kat gnidi!!!!!!NESTASTNIK
Ще спра де те обиждам,щото то си личи че не си в час.Поклон пред всички загинали за свободата на родината! НО всички е въпрос на политика,а и в крайна сметка на пари.Какъв интерес има Франция или Англия да ни освободи??? Еми никакъв.И сега ми кажи,че руснаците са дали хиляди жертви,просто от чувство за справедливост и от любов към българския народ!Аз не ти говоря,че съм против Царска Русия.Аз съм против Съветския съюз и водената от партията политика.
И недей ми вика нещастник,защото аз не съм човека,който симпатизира на най-големия убиец в историята на човечеството.Ти си БОКЛУК
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Утре вечер да се готвят литераторите :lol:
Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

Methuselah написа:Еми, драги съфорумници-историци, явно тази вечер е било ваш ред... миналата вечер имаше един луд в темата за математиката... сега тук се е пръкнал някакъв побъркан неграмотник който не си уважава езика... Тежко е, но ще търпим! :lol:
Какво да го търпим ве? Човека е болен.Мисля че първата част от лечението му трябва да представлява един добър БАН! Такива хора нямат място тук.Все пак той пише "Аз САМ",което ще оставя без коментар
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

kamenchooo написа:
Methuselah написа:Еми, драги съфорумници-историци, явно тази вечер е било ваш ред... миналата вечер имаше един луд в темата за математиката... сега тук се е пръкнал някакъв побъркан неграмотник който не си уважава езика... Тежко е, но ще търпим! :lol:
Какво да го търпим ве? Човека е болен.Мисля че първата част от лечението му трябва да представлява един добър БАН! Такива хора нямат място тук.Все пак той пише "Аз САМ",което ще оставя без коментар
Еми остави го тогава - какво си тровиш нервите. Снощи и аз сбърках че се разправях с едно дърво...
(btw и твоят правопис не е цвете, но това вече рядко прави впечатление във форумните среди )
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”