17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Emi normalno da ti kaja-to i nie da bqhme 6tqhme da glasuvame po toq na4in!Emi 4e nie sme vinagi sre6ty RUSSIA!A ti kvo misli6-4e te 6te ni prostqt!Sigurno!Emi to taka ima6 car-nemec i si kam na nemcite!Te gubqt voinata,nie sa6to!Da ve kat polqcite-te tiq sa takiva bazliovc 4e ne e istina!Nie na turcite im ibahme mamata na imperiqta 4e Raiha za 4 godini sas
smotanite sarbi 6tehme da go zarbiem i da razcepim!Nie sme Bulgari-kat ne ni iznasq hva6tame orujieto i v gorata sre6tu oligofrenite,det si mislqt 4e mogat da ni slomqt!
smotanite sarbi 6tehme da go zarbiem i da razcepim!Nie sme Bulgari-kat ne ni iznasq hva6tame orujieto i v gorata sre6tu oligofrenite,det si mislqt 4e mogat da ni slomqt!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
- kamenchooo
- В началото бе словото
Ей Стоманеното лайно,на майкати в ******! Ей нещастник я да ми се махаш от тука с тоя аватар и с тоя подпис! МОДЕРАТОРИИИИИИИИ! Ко прайм веееее? Как може да допускате някакво си лайно с такъв аватар??? Не може да не си душевно болен и да си сложиш за аватар, символа на човешката урудливост! Как може да се допуска аватар на човека,който е най-големия убиец в човешката история?
Естествено че Съветския съюз ще ти е болна тема,та тази тема е болна за цялото човечество! На тази земя не се е раждал по-ненормален човек от Сталин! Ае някое модераторче да си свърши работата,просто ей така,заради паметта на милионите,който е избил този изверг!
Естествено че Съветския съюз ще ти е болна тема,та тази тема е болна за цялото човечество! На тази земя не се е раждал по-ненормален човек от Сталин! Ае някое модераторче да си свърши работата,просто ей така,заради паметта на милионите,който е избил този изверг!
- kamenchooo
- В началото бе словото
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
ПРИПЕВ:
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина — сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
2.
Сквозь грозы сияло нам солнце свободы,
И Ленин великий нам путь озарил:
На правое дело он поднял народы,
На труд и на подвиги нас вдохновил!
ПРИПЕВ
3.
В победе бессмертных идей коммунизма
Мы видим грядущее нашей страны,
И Красному знамени славной Отчизны
Мы будем всегда беззаветно верны!
ПРИПЕВ
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
ПРИПЕВ:
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина — сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
2.
Сквозь грозы сияло нам солнце свободы,
И Ленин великий нам путь озарил:
На правое дело он поднял народы,
На труд и на подвиги нас вдохновил!
ПРИПЕВ
3.
В победе бессмертных идей коммунизма
Мы видим грядущее нашей страны,
И Красному знамени славной Отчизны
Мы будем всегда беззаветно верны!
ПРИПЕВ
- kamenchooo
- В началото бе словото
Ей резняк,я напусни форума ве! Ебахта в нещастния казак.И ко и харесваш на таз държава-държава на алкохолици! Ама като те гледам и ти пиеш водка във водни чаши! И на къв българин ми се прайш като ми пееш някви песни за смръдливото ти казашко отечество.Ей трябваше Хитлер да превземе Москва.Сега Русия щеше да е една от най-силните икономически страни,е нямаше да се казва точно Русия,но хората щяха да живеят много по-добре!
Otde te izkopaha ve??????Otde te nameriha-koq govejda maika ta prakna toq svqt!Ti ili si govedo ili si prost po princip!Koi osvobodi BULGARIA ot tursko robstvo-moje bi Angliq ili USA ili nekoi drug mai!!!!!!!To4no tiq piqni kazaci se dokaraha i umiraha zaedno s BG opul4enieto za na6ta svoboda!A sq 129 godini po-kusno ima bokluci kat tebe!Ako vsi4ki beha kat tebe o6te 6tqhme da sme s 4almite po glavite i da ni tup4at kat gnidi!!!!!!NESTASTNIK
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- kamenchooo
- В началото бе словото
Ще спра де те обиждам,щото то си личи че не си в час.Поклон пред всички загинали за свободата на родината! НО всички е въпрос на политика,а и в крайна сметка на пари.Какъв интерес има Франция или Англия да ни освободи??? Еми никакъв.И сега ми кажи,че руснаците са дали хиляди жертви,просто от чувство за справедливост и от любов към българския народ!Аз не ти говоря,че съм против Царска Русия.Аз съм против Съветския съюз и водената от партията политика.STOMANEN написа:Otde te izkopaha ve??????Otde te nameriha-koq govejda maika ta prakna toq svqt!Ti ili si govedo ili si prost po princip!Koi osvobodi BULGARIA ot tursko robstvo-moje bi Angliq ili USA ili nekoi drug mai!!!!!!!To4no tiq piqni kazaci se dokaraha i umiraha zaedno s BG opul4enieto za na6ta svoboda!A sq 129 godini po-kusno ima bokluci kat tebe!Ako vsi4ki beha kat tebe o6te 6tqhme da sme s 4almite po glavite i da ni tup4at kat gnidi!!!!!!NESTASTNIK
И недей ми вика нещастник,защото аз не съм човека,който симпатизира на най-големия убиец в историята на човечеството.Ти си БОКЛУК
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- kamenchooo
- В началото бе словото
Какво да го търпим ве? Човека е болен.Мисля че първата част от лечението му трябва да представлява един добър БАН! Такива хора нямат място тук.Все пак той пише "Аз САМ",което ще оставя без коментарMethuselah написа:Еми, драги съфорумници-историци, явно тази вечер е било ваш ред... миналата вечер имаше един луд в темата за математиката... сега тук се е пръкнал някакъв побъркан неграмотник който не си уважава езика... Тежко е, но ще търпим!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Еми остави го тогава - какво си тровиш нервите. Снощи и аз сбърках че се разправях с едно дърво...kamenchooo написа:Какво да го търпим ве? Човека е болен.Мисля че първата част от лечението му трябва да представлява един добър БАН! Такива хора нямат място тук.Все пак той пише "Аз САМ",което ще оставя без коментарMethuselah написа:Еми, драги съфорумници-историци, явно тази вечер е било ваш ред... миналата вечер имаше един луд в темата за математиката... сега тук се е пръкнал някакъв побъркан неграмотник който не си уважава езика... Тежко е, но ще търпим!
(btw и твоят правопис не е цвете, но това вече рядко прави впечатление във форумните среди )
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.