Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
A като си помислиш че първо класиране е чак на 6ти август...
Ама аз все си мисля че 23 не е чак толкова нисък бал... нали са по-малко кандидат-студентите, повече местата...
Да предположим че 50% от тези които са изкарали високи оценки може да искат в УНСС (защото там тази година са писали повече хора) 25% от останалите високи оценки са писали Икономика, Стопанство и разни такива простотии, и остават само 25% с по-висока от моята оценка с които да се боря.
Голяма оптимистка съм xD
Ама аз все си мисля че 23 не е чак толкова нисък бал... нали са по-малко кандидат-студентите, повече местата...
Да предположим че 50% от тези които са изкарали високи оценки може да искат в УНСС (защото там тази година са писали повече хора) 25% от останалите високи оценки са писали Икономика, Стопанство и разни такива простотии, и остават само 25% с по-висока от моята оценка с които да се боря.
Голяма оптимистка съм xD

ехо имаш още един изпит вместо да правиш сметки вземи изкарай нещо по нормално , то аз с 27.6 нз дали ще вляза кн ....абе нз в крайна сметка ще видим но наистина те съветвам да се стегнеш и да изкараш повече на мат 2 (ако не за друго то поне за лично спокойствие)

сори ако прозвуча грубо не е нарочно просто съм адски изнервена и сега съм на вълна смехова истерия след вчерашния погром
сори ако прозвуча грубо не е нарочно просто съм адски изнервена и сега съм на вълна смехова истерия след вчерашния погром