17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

STOMANEN написа:A za tva 4e se o4akvat 50% dvoiki na izpita,ako e verno sram za vsi4ki kandidat-studenti det 6te imat 2!Na Krum da ima6 2-ka ili da izleze6 e sme6no!Ama pak dobre za horata deto 6te imat nekvi visoki ocenki!
да ти кажа не е толкова смешно,
пък и крум не е само закони и чупене на крака,
доста по-сложно е,
а относто двойките
все пак нали трябва да се напишат около 50% двойки, т. е. критерия се дига и дори и да си писал може пак да не си минал изпита
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Еми прав си по принцип,ама все пак по-лесно от Крум има ли??????Бих казал 4е тя е наи-лесната от вси4ки теми дето са в конспекта!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

STOMANEN написа:Еми прав си по принцип,ама все пак по-лесно от Крум има ли??????Бих казал 4е тя е наи-лесната от вси4ки теми дето са в конспекта!
Да ти кажа няма лесна и не лесна тема.
Има учена и не учена!
Или по-точно казано - разбрана и неразбрана.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Нищооо... щом на Стоманен му е най-лесна - значи е най-лесна :lol:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Emi sq-to pak si e taka!No vse pak edno e da pi6e6 primerno za Ranno Bulgarsko a pak drugo e za Krum!Ili da pi6e6 za Rusko-Tyrska sravnena s Bulgarska kultura prez 15 vek!
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Page-B ti nema6 li si lubima tema ili pak lesna?
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Аз може да имам, но не се опитвам да убедя другите, че и за тях трябва да е лесна :) ...
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Nikoga ne sam se opitval da ubejdavam nekoi!Prosto ne znam ne si li saglasna 4e be6e sravnitelno leka i lesna temata na redovniq....?
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Еххх....ше се занимаваме с тебе, няма как. :lol: :lol: Относно възхода....чувал ли си за колективизацията на земите при Сталин ? За да направят ткзс-та са взимали насила земите на селяните....който е посмеел да каже нещо- отива в лагер.Ако си по горните етажи на властта и Вожда само се усъмни в теб- отиваш в лагер....Въобще веселба в тия лагери е било - обаче това е цената на комунистическото величие.Още не могат да уточнят колко са били тия жертви - дали 2 милиона, или 10."Edin avtomat4ik moje da zatrie edna rota" - това за руски автоматчик ли беше дума ? Защото погледни статистиките - на един убит немски войник са се падали 8 убити руснаци. Геройство ? Руските танкови дивизии масово са бягали от немските Тигри и Кралски Тигри. Затова и авангардните дивизии на Вермахта стигат Москва без почти каквато и да е било съпротива.
Относто цар Борис III - не знам как разбра, че е продажник, но през 1940 ни спасява от това, нашата страна да бъде попиляна от немските дивизии.А относно харизването за СССР - има едно събитие - казва се Ялтенска конференция. Там са си го решили пичовете и от там никой не имал думата.
:wink: пс. Ивайло е водел народа към светлия и чист комунизъм - е тука вече паднах от стола. :lol:
Изображение Изображение
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Беше! Но не мога да кажа най-лека... Най-лека ми е на мен тази, която съм учила най-скоро. И според мненията ти хората, изкарали двойки са глупави и т.н.
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

STOMANEN написа:Тихо ве капиталист!
Как стигна до този гениален извод? :lol: :lol: :lol:
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Tva za Ivailo sam go sre6tal iz po stari izdaniq na Istoriq na Bg za u4ili6tata!V na4aloto na 2 svetovna e normalno!3.5 millionna armiq-vaorajena do zabi s nai-moderno urajie(tankove,samoleti i t.n.)Na vsi4ko otgore sa grupirani v tri golemi armii!Armiqta na SSSR e razpilqna!Kvo u4akva6 da se slu4i v toq slu4ai!Sre6tat germancite rusnacite i im nabivat kofite i posle aide do Berlin!To taka nali se se6ta6 4e ne stava!Nqkak si!A za Carq ne mi govori-nemski bokluk ne6tasten!Moje6e da se opal4i na Hitler!I 6tqhme da sme kato Ugoslaviq!Pobeditelki vav voinata-a sq kvo stana!Obqvqvame SIMVOLI4NA VOINA NA ANGLIq i USA!A te simvoli4no ni sruvat sas zemqta!A za SSSR-ot Moskva do Berlin sa gazili nemcite kato nikoga!
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Беше! Но не мога да кажа най-лека... Най-лека ми е на мен тази, която съм учила най-скоро. И според мненията ти хората, изкарали двойки са глупави и т.н
Emi na4i spored teb i za teb nema lesna tema!Taka li???Emi oki-tva e tvoe mnenie :D makar 4e ne moga da se saglasq s tva mnenie!ve4e pisah za6to i ne mislq da te ubejdavam uzob6to!
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Emi KALEV-sry ama se beh nadahal ne6to......Ako ne si karai ne go vzimai naseriozno!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Абе ти казваш "щяхме да сме като Югославия", обаче как ти се струва нашата армия да се опълчи на 2 милионната немска на Дунава.В този момент царя ни спасява от рагром и окупация, щяхме да сме като Полша.А относно крайния статут на страната. Мисля знаеш, че след 9.09.44 се обръщаме срещу немците и даваме немалко жертви, след което следва една подробност, която малко хора знаят.При гласуването между страните-победителки, относно това кои страни да се смятат за победени, когато се стига да България, гласовете са наравно- остава един глас от страна на СССР, и те гласуват за това да се смятаме за страна- загубила войната.
Изображение Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”