asrifa_666, времето беше предостатъчно, дори и за есето. 10 въпроса за 10 минути...еми да, това е перифразиране, не е кой знае какво - трябват ти около 20-30 секунди на въпрос. И аз не съм ходил на курсове по английки, обаче книжки с подобни неща има навсякъде.
Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
....дори самото ти присъствие на изпита е грешка в системата.
asrifa_666, времето беше предостатъчно, дори и за есето. 10 въпроса за 10 минути...еми да, това е перифразиране, не е кой знае какво - трябват ти около 20-30 секунди на въпрос. И аз не съм ходил на курсове по английки, обаче книжки с подобни неща има навсякъде.
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Питала съм моята учителка, според нея думите, които се пишат слято, не ги броят за грешка, ако са написани с тире, но иначе нямам представа. Надявам се.
Иначе времето си е достатъчно, аз имах даже мъничко да си проверя и на по-сложните за мен неща да помисля повече, но факт е, че на cloze-a едва ли ще имам повече от 4 верни...
Иначе времето си е достатъчно, аз имах даже мъничко да си проверя и на по-сложните за мен неща да помисля повече, но факт е, че на cloze-a едва ли ще имам повече от 4 верни...
- pure poison
- В началото бе словото
Абе,защо треаше да казват,че входа бил от ляво ако си за северно крило ,от дясно ако си за южно като всички влезнаха от централния вход...
Защо почнахме в 9.20...
Иначе лесна диктовка,ама се закопах као и чух на тая прозиношението(сбърках wretched)
Иначе наистина и да спорим за грешки се тая,чакане му е майката....
Бтв,има ли някой,който беше в стая 245?
Офтопик:Има ли статистика за минали години за изпита по английски?
Защо почнахме в 9.20...
Иначе лесна диктовка,ама се закопах као и чух на тая прозиношението(сбърках wretched)
Иначе наистина и да спорим за грешки се тая,чакане му е майката....
Бтв,има ли някой,който беше в стая 245?
Офтопик:Има ли статистика за минали години за изпита по английски?