Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

ми не съм ходил на никакви курсове и тем подобни по принцип решавам задачи за олимпиади за тях се готвя и то по инфо предимно но мат си е била на първо място винаги. Иначе 3-седмична просто поречавах задачи по геометрия и така.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

uktc написа:В тази статистика включени ли са оценките на лауреатите?
Не се включват. Виж тук:
Чл.31. (1) Класирането се извършва по низходящ ред на състезателния бал и по реда на посочените от кандидата желани специалности и форми на обучение, съгласно утвърдените места за категориите (мъже и жени) и квоти, с изключение на кандидатите по чл. 33, ал. (2). Ако в състезателния картон е допуснато несъответствие между шифър и словесно описание на специалността, за класирането е валиден шифърът.
(2) Кандидат-студентите, класирани с еднакъв бал на последното планово място за дадена специалност, форма на обучение и категория, се приемат над утвърдения брой.
(3) Лауреатите на национални и международни олимпиади се класират извън утвърдените места за прием.
(4) Възстановяващите студентски права в същата специалност за втори и по-горен курс се класират без да заемат планови места.
(5) Незаетите места за мъже в хода на класирането се трансформират за жени и обратно.
И в миналогодишните статистики си пише, че не се включват
http://www.fmi.uni-sofia.bg/ksk/rezulta ... tematika-1
http://www.fmi.uni-sofia.bg/ksk/rezulta ... tematika-2
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

е значи правилно казах ;)
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

еми то аз от бала нищо не съм пипнала, ама много ме мързи, пък и сега като изкарах 5,50 - никакъв шанс да хвана да решавам задача... :lol: въпреки тва искам 6.00 на мат2 :lol:
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

pure poison , аз след бала малко ей тей :) и сега пак ще порешавам въпреки че не ми се учи вече елементарна математика .... а да си решавам интегралите :)
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

абе хора като ви слушам то аз с мойто скромно 5.20 за момиче вие май ме изкарахте пълен отличник ама аз не мисля че с тая оценка ще вляза кн или си
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

liq ,кн и си май са с най-висок бал , аз си избрах информатика понеже има повечко математика общо взето
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

всъщност ако съдя от баловете от миналата година-с 5,20 и 2 6тици от дипломата се е влизало(за момиче), ама нз що си мисля, че тая година има повече 6тици на изпитите...и ще трябва да изкарам по-висока оценка(имам 6 и 5 от дипломата :oops: )
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

pure poison ,лесна математика 1 това май е основната пречина ;)
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

знам че са с най-висок бал. дори принципно не исках като първо желание фми ама след вчерашната ми издънка по анг вече се ориентирам към фми и знам че 5.2 не е никак висока оценка, но все пак съм момиче и от дипломата 12 а и бях мн изненадана да прочета че има само 75 с по-висока оценка, честно казано изпитът беше лесен и очаквах да има поне 150 момичета преди мен(поне една хубава новина за вчерашния ужасен ден)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Ех, искам да съм момиче, ама пак да съм си с 5.80... :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

а пред мен има само 38...начи има доста девойки с оценки м/у 5,20 и 5,50
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

utkc , много искаш :)
liq , нали знаеш че не всички кандидатствали с математика искат ФМИ ? :)
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

очакваше се пак казвам бе6е лесен
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Дано мат2 е супер труден!!! :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”