Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
lifeSux()
малиии доста са си.Пффф по-малко от 5.30 на Мат2 не ме устройва.Кофти.Ммммм интересно колко ще паднат на 2-ро класиране.
А ти как си ги подредил специалностите?Сори че толкоз питам ама е важна инфо.
petio написа:малиии доста са си.Пффф по-малко от 5.30 на Мат2 не ме устройва.Кофти.Ммммм интересно колко ще паднат на 2-ро класиране.
А ти как си ги подредил специалностите?Сори че толкоз питам ама е важна инфо.
Не знам кой питаш. Аз съм писал 1.Информатика 2.Приложна Математика 3.Математика и Информатика .. За другите ми беше ясно, че нямам шанс
По мой сметки на 2ро трябва да може да се влезе информатика с бал над 27 (или май така ми се иска )
[quote="lifeSux();"]Не знам кой питаш :lol: Аз съм писал 1.Информатика 2.Приложна Математика 3.Математика и Информатика .. За другите ми беше ясно, че нямам шанс :wink:
По мой сметки на 2ро трябва да може да се влезе информатика с бал над 27 (или май така ми се иска :lol: )[/quote]
Ееее информатика влизаш 100%.Ако беше писал и ИС също имаше сериозен шанс на второ класиране:)
lifeSux(); написа:Не знам кой питаш Аз съм писал 1.Информатика 2.Приложна Математика 3.Математика и Информатика .. За другите ми беше ясно, че нямам шанс
По мой сметки на 2ро трябва да може да се влезе информатика с бал над 27 (или май така ми се иска )
Ееее информатика влизаш 100%.Ако беше писал и ИС също имаше сериозен шанс на второ класиране:)
Ето това е приказка .. Всички ме плашат как трябвало да изкарам повече, аз съм странно спокоен Чакане му е майката
Абстракт, заради такива като тебе дето са писали Информатика напред може да не вляза