Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
MissDi написа:Красимир! верно ли ги преписваш темите?Аз само като си помисля и се изморявам Само си ги чета
Досега съм преписвала само една тема-Географско положение-и по едно време изпуших!Освен това не видях голяма полза!Просто преписваш без много да се замисляш какво пишеш!Всеки си има своите начини за учене все пак!
Не точно преписване, просто я пиша с мой думи и наблягам на фактите да не ги забравя и т.н. Така по лесно уча, пък и досега съм тренирал само на тестове за УНСС, обаче се оказа, че трябва да си направя една единствена бърза тренировка за СУ Та днес имам да пиша два региона, написах Северозападния, сега още един, но първо ще ходя да поблъскам в залата
Аз си правех много подробен план и гледах поне него да науча добре. Абе по едно време вече се чудех как да уча. Като наближи изпита, човек мисли, че нищо не знае.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет
castelo написа:Аз си правех много подробен план и гледах поне него да науча добре. Абе по едно време вече се чудех как да уча. Като наближи изпита, човек мисли, че нищо не знае.
ае аз малко късно се сетих бихте ли ми казали какви са темите , защото и аз съм на изпит на 25ти
и хора от каде учите ? смисъл в нета има темите или от учебници ?
малко да помогнете ще почерпя кат зема изпита хах
Красимир! написа:Не точно преписване, просто я пиша с мой думи и наблягам на фактите да не ги забравя и т.н. Така по лесно уча, пък и досега съм тренирал само на тестове за УНСС, обаче се оказа, че трябва да си направя една единствена бърза тренировка за СУ Та днес имам да пиша два региона, написах Северозападния, сега още един, но първо ще ходя да поблъскам в залата
Napulno sym suglasna:) i az taka prawja,no mi ostavat oste 5 temi... dano da uspeja do izpita
popojanko написа:ае аз малко късно се сетих бихте ли ми казали какви са темите , защото и аз съм на изпит на 25ти
и хора от каде учите ? смисъл в нета има темите или от учебници ?
малко да помогнете ще почерпя кат зема изпита хах
Popojanko,наистина малко късно си се сетил.Остават 5 дни до изпита и е странно,че питаш какви са темите! Нали не искаш да кажеш,че тепърва ще учиш нещо?!
marrylin написа:Popojanko,наистина малко късно си се сетил.Остават 5 дни до изпита и е странно,че питаш какви са темите! Нали не искаш да кажеш,че тепърва ще учиш нещо?!
да тепърва ще уча аз малко на бъзик се записах на тоя изпит хах ще науча няколко теми пък ако върже върже