Преместване и ФМИ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
mariahcarey-bg.com
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
инфо
апропо току що прочетох по твоя въпрос.
Условия за прехвърляне вув ФМИ.
успешно завършен 2 курс и мин успех 5.00.Средно по 20 места за специалност,класиране по низходящ ред
Условия за прехвърляне вув ФМИ.
успешно завършен 2 курс и мин успех 5.00.Средно по 20 места за специалност,класиране по низходящ ред
ВАЖНО за студентите, желаещи да придобият втора или нова спе
ВАЖНО за студентите, желаещи да придобият втора или нова
специалност
Това е линка в новини
специалност
Това е линка в новини
?
Е добре де!..Нали прехвърлянето ставаше и след 1 курс..Защо сега пише след 2 или след 3 курс.
От тази година ли е така?...Счупиха ми всички планове!
От тази година ли е така?...Счупиха ми всички планове!
в новини
на саита на университета в новини
smile
а какво е нова специалност освен прехвърляне?/smile
Е да де, ама прехвърляне означава прекъсване на старата си специалност, а от онзи документ останах с усещането, че не става въпрос за подобно нещо. Както и да е, де, няма какво да го гадаем. Ако някой знае точно как е, нека каже! 
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
.
А де.!? 
-
mariahcarey-bg.com
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Става въпрос за отказване от старата специалност и записване на нова, а не за каране на 2 специалности паралелно. Изкарах 5.00 и засега покривам минималните балове на Информатика(но съм точно на ръба с бал 27.00 при минимален 27.00 от 2006г.), Приложна математика и Математика и информатика, което не ме устройва много 
Ако вляза, например, Математика и информатика, какъв успех ще ми трябва след първата година (от първите 2 семестъра), за да вляза съответно:
1. Информатика
2. Компютърни Науки
3. Софтуерно Инженерство
4. Информационни Системи ?
Знам, че за КН и СИ е почти невъзможно, но ще съм ви много благодарен ако ми кажете какъв е минималния среден успех, който трябва да изкарам, за да се прехвърля от Математика и Информатика в гореизброените 4 специалности.
Благодаря много предврително.
Ако вляза, например, Математика и информатика, какъв успех ще ми трябва след първата година (от първите 2 семестъра), за да вляза съответно:
1. Информатика
2. Компютърни Науки
3. Софтуерно Инженерство
4. Информационни Системи ?
Знам, че за КН и СИ е почти невъзможно, но ще съм ви много благодарен ако ми кажете какъв е минималния среден успех, който трябва да изкарам, за да се прехвърля от Математика и Информатика в гореизброените 4 специалности.
Благодаря много предврително.