Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ти случайно да си чел правилника? Там ясно си пише "Десет Работни Дни". Кое точно не разбра? Аааа, аман от недочули!glamer написа:Имам следния въпрос (дано не е задаван вече, но аз поне не открих информация). Та мисалта ми е кога се очакват резултатите от изпита?
Успех на всички!!!!!
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
lollabunny написа:Ти случайно да си чел правилника? Там ясно си пише "Десет Работни Дни". Кое точно не разбра? Аааа, аман от недочули!glamer написа:Имам следния въпрос (дано не е задаван вече, но аз поне не открих информация). Та мисалта ми е кога се очакват резултатите от изпита?
Успех на всички!!!!!
Не виждам нищо лошо,че е попитал!Можеше просто да не отговаряш,ако въпросът ти се е сторил глупав,и да оставиш тази работа на някой по-любезен форумец!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз по принцип съм си любезно дете, ама като само днес попаднах във всяка тема на поне два такива въпроса, се замислих тия хора четат ли изобщо нещо от това, което са казали тези преди тях... И още нещо - дали знаят как се ползва опцията, (не)позната ви под Търсене?Можеше просто да не отговаряш,ако въпросът ти се е сторил глупав,и да оставиш тази работа на някой по-любезен форумец!
Не ми отговаряй, не искам да се заяждам, просто това ме подразни.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
Нещо друго ме интересува. Защо напълно непознати започнаха да си скачат за глупости? Ако ще се оправдавате с напрежението и чакането..не знам как са ви издържали нервите на самия изпит. А ако някой си мисли, че се е справил по-добре от другите и вече може да се прави на многокомпетентния и това му дава право да вика 'аман' и 'ай стиа бее'... хайде да изчакаме да излязат резултатите?
По-добре кажете при какво условие бихте отишли да си проверите изпита - при висока или ниска оценка?
По-добре кажете при какво условие бихте отишли да си проверите изпита - при висока или ниска оценка?
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И в двата случая. Свикнала съм след изпит по английски да си правя feedback ако е възможно. И понеже след предишните ми сериозни изпити не беше възможно, сега ще се изкефя да си видя тъпите грешки и да почна да си мисля "Тва ако не го бях объркала, и тва, и тая глупост, а това пък защо съм го писала, а тая чертичка откъде се е взела, аааааа.... трябвало е да имам 5:98
".
Мазохист съм си
Мазохист съм си
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
-
silvia_baby
- В началото бе словото
Mojete da vidite diktovkata eto tuk https://lists.usm.maine.edu/cgi-bin/wa. ... &S=&P=4332