Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
love_delight написа:От публикуваната статистика за минималните балове за жени, специалност Туризъм, само миналата година балът е изключително висок - 31.79
За 2000-2005, се е движел мужду 25.83 и 26.83
Това е така защото от миналата година оценката от изпита по гоеграфия се утроява, а преди се е удвоявала, така че и тази година няма да е толкова нисък
Jody написа: Това е така защото от миналата година оценката от изпита по гоеграфия се утроява, а преди се е удвоявала, така че и тази година няма да е толкова нисък
Това не го знаех
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.
имахме малко изпити ама вече се завърнахме, тъй че темата ще е отгоре от утре трябва да се захвана пак малко с тази география като за последно, че почти време не остана
Jody написа:имахме малко изпити ама вече се завърнахме, тъй че темата ще е отгоре от утре трябва да се захвана пак малко с тази география като за последно, че почти време не остана
И аз съм така! Изпитът по английски беше гаден,а за географията мисля да прочета темите още по веднъж и край с ученето!
Jody написа:имахме малко изпити ама вече се завърнахме, тъй че темата ще е отгоре от утре трябва да се захвана пак малко с тази география като за последно, че почти време не остана
И аз съм така! Изпитът по английски беше гаден,а за географията мисля да прочета темите още по веднъж и край с ученето!
И аз, и аз
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!