Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
glamer
В началото бе словото

Мнение от glamer »

Имам следния въпрос (дано не е задаван вече, но аз поне не открих информация). Та мисалта ми е кога се очакват резултатите от изпита?

Успех на всички!!!!!
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

glamer написа:Имам следния въпрос (дано не е задаван вече, но аз поне не открих информация). Та мисалта ми е кога се очакват резултатите от изпита?

Успех на всички!!!!!
Ти случайно да си чел правилника? Там ясно си пише "Десет Работни Дни". Кое точно не разбра? Аааа, аман от недочули!
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
Astella
В началото бе словото

Мнение от Astella »

Днес говорих с една от учителките от катедрата и тя ми каза,че са им поставили срок до 30ти за проверка на работите :!: Успех на всички :)
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Глей ся докъде я докарахме - Astella да почне да си цитира собствените мнения! Накъде отива тоя свят... :twisted:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

lollabunny написа:
glamer написа:Имам следния въпрос (дано не е задаван вече, но аз поне не открих информация). Та мисалта ми е кога се очакват резултатите от изпита?

Успех на всички!!!!!
Ти случайно да си чел правилника? Там ясно си пише "Десет Работни Дни". Кое точно не разбра? Аааа, аман от недочули!

Не виждам нищо лошо,че е попитал!Можеше просто да не отговаряш,ако въпросът ти се е сторил глупав,и да оставиш тази работа на някой по-любезен форумец! :roll:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Бе миналата година доста ги бавеха, нищо че в правилника ясно пишеше "десет работни дни" :)
Бъдете търпеливи и не се събуждайте всеки ден с мисълта, "Охххххх, дали са излязли"... не си заслужава
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Можеше просто да не отговаряш,ако въпросът ти се е сторил глупав,и да оставиш тази работа на някой по-любезен форумец! :roll:
Аз по принцип съм си любезно дете, ама като само днес попаднах във всяка тема на поне два такива въпроса, се замислих тия хора четат ли изобщо нещо от това, което са казали тези преди тях... И още нещо - дали знаят как се ползва опцията, (не)позната ви под Търсене?

Не ми отговаряй, не искам да се заяждам, просто това ме подразни.
Мария Стойчева
I курс Европеистика

Leta
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Leta »

Нещо друго ме интересува. Защо напълно непознати започнаха да си скачат за глупости? Ако ще се оправдавате с напрежението и чакането..не знам как са ви издържали нервите на самия изпит. А ако някой си мисли, че се е справил по-добре от другите и вече може да се прави на многокомпетентния и това му дава право да вика 'аман' и 'ай стиа бее'... хайде да изчакаме да излязат резултатите? :)

По-добре кажете при какво условие бихте отишли да си проверите изпита - при висока или ниска оценка?
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

При ниска.
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

И в двата случая. Свикнала съм след изпит по английски да си правя feedback ако е възможно. И понеже след предишните ми сериозни изпити не беше възможно, сега ще се изкефя да си видя тъпите грешки и да почна да си мисля "Тва ако не го бях объркала, и тва, и тая глупост, а това пък защо съм го писала, а тая чертичка откъде се е взела, аааааа.... трябвало е да имам 5:98 :cry: :cry: :cry: ".

Мазохист съм си :lol:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

Аватар
myrdd
В началото бе словото

Мнение от myrdd »

Шибаното на тоя изпит беше,че бях на последния ред на огромната аудитория и диктовката я изкарах много веселяшки...
Следващият изпит да е на стадион "Васил Левски",ако може ?!
this had better be good...
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Добре дошъл в българската образователна система. 8)
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

аз пък първия път го чух male после main а за теста последното all in all ли беше и нали има6е предлог for а не with
silvia_baby
В началото бе словото

Мнение от silvia_baby »

Mojete da vidite diktovkata eto tuk https://lists.usm.maine.edu/cgi-bin/wa. ... &S=&P=4332
lass
В началото бе словото

Мнение от lass »

Ei,някои би ли могъл да ми каже на cloze testa какъв е оговора там,където имаше primarily,originaly... или пък-decline,deny,oppose... :?:
I've got the power:)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”