Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
mimosata
В началото бе словото

още!

Мнение от mimosata »

То май си е кратък разказ! Тука също го има:

http://www.eastoftheweb.com/short-stori ... Corr.shtml

Утре ще го чета, че вече не мога да гледам. А утре съм на "secret mission" Пък и вас ви нява: или спите, или празнувате...
Аватар
mimosata
В началото бе словото

Мнение от mimosata »

WOW! Minalata godina toq razkaz (short story) sa go nominirali za Million Writers Award!!!!! (Reader nominations for Million Writers Award)

http://www.storysouth.com/million_write ... llion.html
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Мерси за разказа :)
medicate, medicate
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Диктовката дали я има някъде из нета?
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

ако някой може да се сети за някоя по-дълга фраза може да я пуснем на google i да изнамерим нещо :lol:
п.с между другото в началото как беше "the main side of the population" или "the male side of the population"
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Заглавието беше "The instititution of marriage".
Обаче, google връща доста интересни резултати, ако някой има желание, да разгледа :D
medicate, medicate
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Заглвието беше The Future of marriage :!:
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

И трябваше да се напише май всяка дума с главна буква. :oops:
Изображение Изображение
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Незнам, но дано ако е трябвало да не ги зачитат за грешка... btw в УНСС изписват заглавието на даската, тука не го написаха... Иначе аз написах само първата дума с главна буква :) Дано се изнамери диктовката отнякъде, макар че ме съмнява :)
cannavaro
В началото бе словото

Мнение от cannavaro »

То за The future of marriage google намира 1 млн. резултата, така че трудно ще се намери диктовката ;)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

bugaboo написа:п.с между другото в началото как беше "the main side of the population" или "the male side of the population"
"The male half of the population", доколкото си спомням... Няма смисъл да се тормозите какво е правилното, дали и вие сте го писали така или не- паметта изневерява особено след напрежение от изпит :D Така че ще почакаме, ще видим- резултатите тепърва ще излизат и не е нужно да се „вкарвате в депресии” :D Сега е време за няколко дни почивка и не-мислене, успокойте се малко – 12 страници писания за ден и половина :shock: Почивка time! :wink:
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Kira и аз го писах така, бях писал по друг начин, но една колежка от съседния чин ме поправи, за което и благодаря :) Дано сме сме справили повече от добре :)
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

и аз го писах male half..но защо и мен не някой не ме поправи за това familitize :cry:
иначе много сте прави, че няма смисъл от паника и колкото повече го мислим, толкова по-зле става, но за жалост просто не мога да спра да мисля, може би ми е много прясно всичко и понеже това ми е единственият изпит, който държа и много разчитам на него...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Минало! Каквото-такова. Може да съм напрвила другаде повече грешки, но това вече не ме интересува.
:lol:
Докато крайният резултат във формата на оценка не види бял свят си изключвам черепната кутия, защото и без това е прегряла от ученето преди изпита. Да се самосъздава излишен нервен багаж е самоубийство на психиката :D
Като излязат резултатите, тогава ще се вайкаме, оплакваме, самосъжаляваме или радваме. :D
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Лелеее, без да се обиждате, ама лягам да поспя няколко часа преди поредния изпит, а вие за това кратко време успявате да напишете няколко дузини безсмислени мнения. Толкова ли ви домързя да погледнете какво са писали хората по-напред? Ние се постарахме още вчера да отговорим на повечето въпроси относно кое и защо е вярно, но няма кой да чете... :x
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”