Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Да правиш секс нощта преди изпита! Помага! :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Да - дразнят ме хора като теб, които определят дали другите знаят нещо или не. Колкото и да съм бос по психология мога да заключа че си самовлюбен и комплексиран... Както и да е - не ми се занимава с теб вече - като теб бол![/quote]
Първо нека ти кажа, че всички хора са до някаква степен коплексирани.Въпроса е как се справят с комплексите си(а не да ги пренебрегват). Колкото до изказването ти кои хора те дразнели...ще имаш сериооозни проблеми за в бъдеще.Толко по-лошо за теб:Д До колкото си спомням аз не съм се изтъквал с нищо.Зададох въпроси по дадена тема...кое не му е редното.Щях да се правя на знаещ ако бях почнал да се изтъквам и да говоря конкретно за знанията на някои.В случая аз зададох въпрос:Д Айде нерви си се:Д
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:LFirestorm , btw. пробвах го този Mac X tiger 10.xx нещо си красив е на графика но не може да се сравнява с Linux Debian.Иначе както кажеш важното е код да има :P :)
Аз само в магазин съм го пробвал(разглеждал графично) - тия макове са безумно скъпи в БГ, а в чужбина особено ако си студент правят много добри отстъпки ...

ПС: Дебиан Руллз... (от една година обаче не съм го пускал - имах си друга работа, а и учене за изпити треаше по едно време )

ПС: Нещо стана късно ... Айде лека :)
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

няма да съм с нея : D(Az(в София),tq(Севлиево))=188 km :) как да е това не е важно :P
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

petio написа:
Methuselah написа:Да - дразнят ме хора като теб, които определят дали другите знаят нещо или не. Колкото и да съм бос по психология мога да заключа че си самовлюбен и комплексиран... Както и да е - не ми се занимава с теб вече - като теб бол!
Първо нека ти кажа, че всички хора са до някаква степен коплексирани.Въпроса е как се справят с комплексите си(а не да ги пренебрегват). Колкото до изказването ти кои хора те дразнели...ще имаш сериооозни проблеми за в бъдеще.Толко по-лошо за теб:Д До колкото си спомням аз не съм се изтъквал с нищо.Зададох въпроси по дадена тема...кое не му е редното.Щях да се правя на знаещ ако бях почнал да се изтъквам и да говоря конкретно за знанията на някои.В случая аз зададох въпрос:Д Айде нерви си се:Д
Ето веднага друго нещо което ме дразни: кое ти дава право да взимаш някой за "програмист-самозванец"? Какъв си ти че да определяш хората в някакъв форум колко разбират?
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Ето веднага друго нещо което ме дразни: кое ти дава право да взимаш някой за "програмист-самозванец"? Какъв си ти че да определяш хората в някакъв форум колко разбират?[/quote]
Ми аз съм Петьо от Перник :Д Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци:Д

abstract кофти че няма да си с половинката си.Предполагам обаче след изпита...като изкараш и 6.00 трее си те възнагради :Д
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Колеги айде лека , че от 00:00 до 02:00 някъде се образува хормон на разтежа и няма да порасна :( hihik :) лека и peace

П.П. Има две житейски правила:
1.Не обръсщаи внимание на дреболии!
2.Всичко е дреболии!
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

лека abstract
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

petio написа:
Methuselah написа:Ето веднага друго нещо което ме дразни: кое ти дава право да взимаш някой за "програмист-самозванец"? Какъв си ти че да определяш хората в някакъв форум колко разбират?
Ми аз съм Петьо от Перник :Д Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци:Д
Перник!? Ясен си ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ххххахахахахахахха що не каза отначало бе?
Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци
ХАХАХАХ ти си някъв пълен loser
Ти пък какъв програмист си?! Колко ти плащат? Къде работиш? Каква тапия имаш?
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Перник!? Ясен си ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ххххахахахахахахха що не каза отначало бе?
[quote]Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци[/quote]
ХАХАХАХ ти си някъв пълен loser
Ти пък какъв програмист си?! Колко ти плащат? Къде работиш? Каква тапия имаш?[/quote]

тапии си имам достатъчно :Д Но нещо повече...Аз ако вече имам достатъчно тапии за кво да уча в СУ-ми освен за знания и за тапия.Доста логично е мисля... Кво ти е ясно че съм от Перник. Такова изказване приляга само на някои заблудени зубарчета:Д БТВ аз си нямам голф:Д
Последния ми проект беше информационна система за една фирма в сф занимаваща се с вентилация, отопление и климатизация.В момента не се занимавам със странични неща щото както казах уча!!!
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

БТВ мислех да почна да се занимавам и с мрежи, че изкарах cisco. Взех си и ваучер екзама са само трее се явя за главната тапийка ама след изпитите:Д
Аватар
pnikolov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pnikolov »

Тц тц какъв е тоя офтопик в темата за изпита?
Не можете ли да си мерите пи*шките другаде? Какви ли не глупости не прочетох в последните страници...

П.П И ако си мислите, че една Линукс дистрибуция е добра, само защото и тръгва последната версия на KDE.. :shock: :shock:
http://www.nikolov.biz
http://www.bg-webmaster.com

КИМИ РАЙКОНЕН ФЕН ОТ 2001-ва!!!
КИМИСТ!
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="pnikolov"]Тц тц какъв е тоя офтопик в темата за изпита?
Не можете ли да си мерите пи*шките другаде? Какви ли не глупости не прочетох в последните страници...

П.П И ако си мислите, че една Линукс дистрибуция е добра, само защото и тръгва последната версия на KDE.. :shock: :shock:[/quote]

Напълно прав си...ма се разлигавих и реших да си попиша с Mathu. Спирам че наистина стана много оффтопик.Да не говорим и че Mathu само се заяжда и не е показал п... та да си ги мерим :Д
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Какви зубърчета те преследват бе?
Един съвет: намери си женско.
Ае чао че се изморих от ограничеността ти (и от неграмотността ти но това няма значение)
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Какви зубърчета те преследват бе?
Един съвет: намери си женско.
Ае чао че се изморих от ограничеността ти (и от неграмотността ти но това няма значение)[/quote]

Търся си приятелка а не женско:Д БТВ някои знае ли кога излиза разпределението за Мат2?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”