Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Petio , извинявай не съм искал да се правя само да се включа в дискусията :) не съм вундеркинд - те са аутиски . Всичките ми интереси започнаха в децката градина нямаше какво да правя и научих таблицата за смятане и това е ;) Обичам информатиката+математика и обожавам жена си :))
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:LFirestorm , според мен не е важно колко езика знаеш поне в ранните си програмистки години , а е важно като ти кажат "пиши на X език "(X={C,C++,PHP,Java,Perl,PHP,Python .... }) да го научиш за нула време(2 седмици) и да пишеш , да имаш абстрактното мислене , с езика просто ще обвиваш мисълта и ще я правиш разбираема за PC. :)
Аз няккъде да съм казал език... Просто HTML не е ... Аз просто обичам да разнообразявам средите - и повярвайми това в X дето си го изредил при мен е доооста дълго ... И 2 седмици са АДСКИ МНОГО време - 2 дена макс и треа да си в релси (казвам ти го от личен опит :) )

Хубаво е да пробваш ... После много по лесно загряваш ...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Хахахах забавен си :) почакай сега ще ти се обоснова...
П.П теб те имам за комплексар, затова и се заяждам с теб конкретно.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

LFirestorm ,съгласи се че математическата не основа ами богата култура е задължителна , бтв казах две седмици за да не прозвучи "надуто" иначе 2-4 съм напълно съгласен ... времето е пари .. а парите свобода( базикам се) :П
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:LFirestorm ,съгласи се че математическата не основа ами богата култура е задължителна , бтв казах две седмици за да не прозвучи "надуто" иначе 2-4 съм напълно съгласен ... времето е пари .. а парите свобода( базикам се) :П
Да вяро е това прав си ... Но за дните не звучи хич надуто... Даже има работодатели дето не се съобразяват - в смисъл - "почвай ще загряваш в движение"... И знаеш ли кое е странното - на мен ми харесва - обичам предизвикателствата ...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

petio написа:Firestorm може би е изучавал интензивно асемблер :Д и Паксла :Д
Нека си каже...и аз съм любопитен кво разбира под програмиране.
petio написа:
abstract написа:Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране
Да те питам асемблера за какво го имаш???:Д Може би обектно-ориентиран...???
Ето тези мнения, петьо, звучат като "Хеей - я ме вижте - аз разбирам повече от вас" което е пълен ташак.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Хахахах забавен си :) почакай сега ще ти се обоснова...
П.П теб те имам за комплексар, затова и се заяждам с теб конкретно.[/quote]

Щом не можеш да се включиш адекватно в разискващата се тема заяждай се.Мен не ме еня особено...ма все пак ми е смешно. Аз продължавам с нещо сериозно, а ти си се развивай, заяждайки се.

abstract пожелавам ти успех.Според мен ти ще се справиш с програмирането, докато някои хора просто ще продължат да се заяждат щот си немат акъл да напраат друго.Стискай палци и аз да вляза пък кой знае?Може сме колеги:Д
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

Methuselah написа:
petio написа:Firestorm може би е изучавал интензивно асемблер :Д и Паксла :Д
Нека си каже...и аз съм любопитен кво разбира под програмиране.
petio написа:
abstract написа:Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране
Да те питам асемблера за какво го имаш???:Д Може би обектно-ориентиран...???
Ето тези мнения, петьо, звучат като "Хеей - я ме вижте - аз разбирам повече от вас" което е пълен ташак.
Хм ... Не мисля просто се връзва разговор на неква тема ... Какво да не би да е табу да се задават такива въпроси ...

ПС: малко спам се получава де ...
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Момчета ..... не звучи хубаво .... колеги по-добре :) айде няма смисъл от каква казал и кой как го е възприел.Petio , повалавам ти по висока оценка на мат2 и за в бъдеще да обядваме всички "genius" да обядваме във стола на IBM и да обсъждаме на кой програмата вади по задоволителен ИИ (Искуствен интелект ) :P
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Ето тези мнения, петьо, звучат като "Хеей - я ме вижте - аз разбирам повече от вас" което е пълен ташак.[/quote]

Еми взех го за поредния заблуден човечец като теб дет си мисли че знае нещо...но уви не е така.Е той излезна сериозен и си мисля че диалога си беше между него и мен, че ти да се намесваш(но не по темата а заяждайки се)
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

б*х спи ми се ,немога да пиша sorry :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Да - дразнят ме хора като теб, които определят дали другите знаят нещо или не. Колкото и да съм бос по психология мога да заключа че си самовлюбен и комплексиран... Както и да е - не ми се занимава с теб вече - като теб бол!
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:Момчета ..... не звучи хубаво .... колеги по-добре :) айде няма смисъл от каква казал и кой как го е възприел.Petio , повалавам ти по висока оценка на мат2 и за в бъдеще да обядваме всички "genius" да обядваме във стола на IBM и да обсъждаме на кой програмата вади по задоволителен ИИ (Искуствен интелект ) :P
Хах весел си :) Ама IBM са вече китайците Lenovo ... По добре някъде в Япония или към Аpple :)
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

LFirestorm , btw. пробвах го този Mac X tiger 10.xx нещо си красив е на графика но не може да се сравнява с Linux Debian.Иначе както кажеш важното е код да има :P :)
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

LFirestorm ,как да не съм весел на 26-ти правя половин година със половинката и съм на изпит ще го направя като по вода(замръзнала при -5 градуса ) хехе :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”