балът тази година
Модератор: Boromir
- bugaboo
- От дъжд на вятър
балът тази година
мислите ли, че тази година балът като цяло ще е по-нисък имайки предвид, че кандидатстващите са по-малко, а отпуснатите места повече? а дали високите оценки в унсс ще изиграят някаква роля?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Мислиш ли, че някой ще ти даде отговор, доближаващ се до реалното положение на нещата, или просто търсиш успокоение?
Такива теми са излишни, написал си си изпита - получаваш си оценката, пък след това каквото стане. Не ме кефи да дъвчеме и да пълните форумния webspace с дори и байтове, но напълно ненужни неща.
Такива теми са излишни, написал си си изпита - получаваш си оценката, пък след това каквото стане. Не ме кефи да дъвчеме и да пълните форумния webspace с дори и байтове, но напълно ненужни неща.
medicate, medicate
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- bugaboo
- От дъжд на вятър
като не искаш да пълним ненужно web пространство защо изобщо пишеш в темата? така и ти допринасяш....
и не, не мисля, че някой може да ми даде реален отговор. просто се интересувам какво мислите. и да, може и донякъде да търся успокоение, какво лошо има. не знам как ще изтрая 10 дни до обявяване на резултатите, това е истината. а дотогава може да се дъвчат какви ли не теми и въпроси за минаване и оползотворяване на времето. има сума ти безсмислени теми тук...къде къде по-безсмислени от тази. така че ако обичаш не се заяждай.
и не, не мисля, че някой може да ми даде реален отговор. просто се интересувам какво мислите. и да, може и донякъде да търся успокоение, какво лошо има. не знам как ще изтрая 10 дни до обявяване на резултатите, това е истината. а дотогава може да се дъвчат какви ли не теми и въпроси за минаване и оползотворяване на времето. има сума ти безсмислени теми тук...къде къде по-безсмислени от тази. така че ако обичаш не се заяждай.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Балът ще е висок за първо класиране
Пак ще има 45-50% двойки, на второ и трето класиране, който е изкарал нещо различно от "слаб", ще успее да се нареди на опашката за желаещи да стават студенти..... Всяка година е така. Не мисля, че балът ще скочи кой знае колко много. Не се шашкайте толкова. Важно е да сте си взели изпита, не ви касае балът, все още. И с 3ки ще се влиза.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
темите не бяха лесни. всъщност са си доста подкопаващи- виж к'фо става с Йовков- сума народ е писал за Елин Пелин.Бавария написа:според мен бала ще се вдигне, защото темите бяха лесни
Каравелов и Левски хич не бяха лесна тема на предварителния- да не говорим, че не беше в класически вариант
Крум, Омуртаг, Маламир и Пресиян- още се спори кое как точно трябвало да се напише
Английският на мен ми се стори лесен, супер много хора се оплакват.
- bugaboo
- От дъжд на вятър
аз принципно не говоря за темите...имам предвид само броят на студентите, че е значително по-малък от миналогодишния, това дали би оказало значение? а също така и тези високи оценки в унсс, масово ще се втурнат натам и поне за по-желаните специалности балът може би ще е по-нисък. а иначе е ясно, че всеки изкарал над 3 ще има място в СУ заради повечето отпуснати места и малкото на брой студенти...въпросът е да те приемат все пак някаква що годе желана специалност, а не 10то желание примерно
Според мен баловете спрямо миналата година ще паднат с 20-30 стотни и толкоз.Разбира се , че оценките в УНСС ще изиграят роля. Тва с по-малкото кандидати не трее те успокоява(по-малко са щото тея дет не им се учи и не отбарат от почти нищо не кандидатстват, но това не означава че ученолюбивите няма да си изкарат високите оценки).Тва с местата също е малко заблуда(особено за по-желаните специалности).Последните два елемента ще изиграят голяма роля в специалностите дет няма да могат да се запълнят и не са най-желани.
Че подобни теми немат смисъл е ясно,ма кво ни пречи да си спамим....според мен лично тази година баловете НЯМА да са по-ниски дори напротив,тва за по-малкото кандидати и повечето места си е смех факт е,че се забелязва едно как да кажа смъкване на критериите и като цяло мноо високи оценки по сички предмети ,така че аз ше се радвам и ако се запазят миналогодишните

- Methuselah
- Легендарен флуудър