Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

petio написа: Пиша както си ща и ти нищо не моеш да направиш.
ХАХАХХА Колко си жалък... наистина ли се гордееш с това как пишеш?

Относно теста - нямам мнение, но се съмнявам че може да те резнат... съмнявам се дори че има проверяващ - в УНСС няма.

Вземи се научи да ползваш нормално форума и да ти излизат съобщенията без тагове.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

БТВ ако става дума за трудност на изпит - мисля, че Су също им пада нивото - доста лесни задачи дават ...

Само ВИАЗ (май не уцелих името) държат фронта ...

@liq - Има много сайтове, web базирани приложения и информационни системи правени от жени, които са на много високо ниво ... Също така познавам жени много добри в дизайна... Но жена да разбира от Асемблер примерно - ами бройки са...
Последно промяна от LFirestorm на 19 Юли 2007, 23:10, променено общо 1 път.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

LFirestorm@gmail.com написа:БТВ ако става дума за трудност на изпит - мисля, че Су също им пада нивото - доста лесни задачи дават ...

Само ВИАЗ (май не уцелих името) държат фронта ...
Съгласен съм
(ВИАС - висш институт за архитектура и Здтоителство :P вече е УАСГ - Университет за архитектура строителство и геодезия )
Аватар
HAKERA
В началото бе словото

Мнение от HAKERA »

Що се отнася за мнението на Methuselah аз мисля, че съм описал всичко вярно и затова ще ида да си проверя от къде са ми взели точки и изобщо не можеш да ме накараш да мисля, че това е грешно - ако за нещо смислено са ми зели точки ще го приема (макар неприятно), но мисля, че задачите са ми описани добре. А що се отнася за ВИАС (УАСГ) бях на изпит и там, макар че нямам мераци за там - да видя задачите бях и смея да кажа, че дори не се опитвах особено и съм написал като за 5 - 5.20, което означава, че и там стават по-лесни... Ако се бях замислил може би щях да напиша и за повече...
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Mathu гордея се да...когато се налага пиша правилно, когато не-не.
Колкото до трудността...цялото образование е тръгнало надолу.Засега наистина УАСГ държат фронта ма надали за дълго.Все пак всичко зависи от кандидатите.Когато намаляват кандидат-студентите и нивото им е зле кво да правят университетите.Те са безсилни щото не зависи от тях.Да не говорим, че картинката за изпитите след 7 клас става все по-трагична.След години очаквам нещата да стигнат и до 1ви клас(леко преувеличено).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Стига с тоя виас. Стола им сега не бачка.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Напълно прав си да го правиш. Аз протестирам срещу хората които отиват с нагласата "..... им на проверяващите - резнали са ме нарочно".
В цяла БГ за съжаление задачите стават все по-лесни. Ако си подготвен нямаш проблеми никъде да влезеш. Направи ми добро впечатление само един ВУЗ и само с една задача : http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=2208
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

HAKERA написа:Що се отнася за мнението на Methuselah аз мисля, че съм описал всичко вярно и затова ще ида да си проверя от къде са ми взели точки и изобщо не можеш да ме накараш да мисля, че това е грешно - ако за нещо смислено са ми зели точки ще го приема (макар неприятно), но мисля, че задачите са ми описани добре. А що се отнася за ВИАС (УАСГ) бях на изпит и там, макар че нямам мераци за там - да видя задачите бях и смея да кажа, че дори не се опитвах особено и съм написал като за 5 - 5.20, което означава, че и там стават по-лесни... Ако се бях замислил може би щях да напиша и за повече...
Гледай сега има разлика какво мислиш е какво е в действителност - когато аз кажа мисля - аз наистина мисля - спомням си какво съм правил и знам какво съм направил ... Досега не съм бил на изпит какъвто и да е било без да знам как съм се справил - по-малко от очакваното не съм имал... Случвало се е даже повече...

Теб не те познавам, но познавам хора, които доста често "мислят" и после са разочаровани ...

Иначе: Нищо лошо да си провериш какво ти е грешно - може пък при въвеждането нещо да са сбъркали... А и както казваше преподавателката ми по математика : "Най-добре се учим от грешките си ..."
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

Бeтон написа:Стига с тоя виас. Стола им сега не бачка.
Е просто го споменахме де ... Аз лично съм с две леви ръце - хич ме няма в никакво рисуване...

А и архитект от ФМИ нема да излезеш ... То си е просто друга тема ...
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Здравейте, на всички ! :) и аз се присъединявам към множеството от 5.60 :) на мат 1 . HAKERA що се отнася до оценяване на предварителния бях драскал и бяха ми зачели само 3 задачи (3.20) :) много се зарадвах понеже аз много грозно пиша(като всички математици :P ) ,така че по-добре си виж работата ако ти се занимава ако не .. и аз ще ходя на мат 2 :) за кеф и защото няма стереометрия.
А що се отнася за програмистките специалности и за жените , има изключения. Аз се занимавам с програмиране от 5 клас и не съм виждал много жени програмисти и толкова добри математички въпреки ,че има момичета/жени който ходят и на IMO и тем подобни .

п.п. и не толкова очевидното | max{ac}=1/4
| a=c
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:Здравейте, на всички ! :) и аз се присъединявам към множеството от 5.60 :) на мат 1 . HAKERA що се отнася до оценяване на предварителния бях драскал и бяха ми зачели само 3 задачи (3.20) :) много се зарадвах понеже аз много грозно пиша(като всички математици :P ) ,така че по-добре си виж работата ако ти се занимава ако не .. и аз ще ходя на мат 2 :) за кеф и защото няма стереометрия.
А що се отнася за програмистките специалности и за жените , има изключения. Аз се занимавам с програмиране от 5 клас и не съм виждал много жени програмисти и толкова добри математички въпреки ,че има момичета/жени който ходят и на IMO и тем подобни .
Аз смея да твърдя, че не пиша грозно... Може би не красиво, но доста четливо... А за числа и латински букви си е перф...
С какво точно програмиране се занимаваш от 5ти клас ? Иначе жени има ама на фона на множеството ... А и са как да кажа ... Според мен за красота ...

ПС: В математиката са добри... Там не мисля, че става дума за някакво цепене ...
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Firestorm може би е изучавал интензивно асемблер :Д и Паксла :Д
Нека си каже...и аз съм любопитен кво разбира под програмиране.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Не цепя жените просто процентното отношение е в полза на силния пол.
Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране , мрежово малко и с алгоритми по олимпиади тази и миналата бях на национално по инфо но от притеснение не си реших лесните задачи понеже си бях поставил за цел с олимпиада да влизам(и самото поставяне на целта и може би се превърна във fix- идеа и тей).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

abstract написа:и аз ще ходя на мат 2 :)
Идвай, идвай, нема да се прецакаш.
Изображение
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:Не цепя жените просто процентното отношение е в полза на силния пол.
Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране , мрежово малко и с алгоритми по олимпиади тази и миналата бях на национално по инфо но от притеснение не си реших лесните задачи понеже си бях поставил за цел с олимпиада да влизам(и самото поставяне на целта и може би се превърна във fix- идеа и тей).
В 5ти клас Асемблер ... Ти трябва да си бил некав верно мн умен ... В пети клас почват да се учат обикновени, десетични дроби, а ти вече си чаткал BCD и BIN ...

Не виждам какъв е проблема във Visual-a
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”