Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Abele*
- Постоянно присъствие
само информатика ми звучи малко сухарско. аз си ги писах по благозвучностuktc написа:Естествено че не е лоша.
Няма само за там да ти стигне бала. На Информатика е по-нисък. Защо не искаш там
ей т'ва са дисциплините , които ми харесаха в уч. план на ИС и ги няма в Инф.:
Езици и среди за ИНТЕРНЕТ програмиране
Числени методи за изследване на математически модели в биологията
Системи за е – бизнес
Уеб услуги
Управление на търгове, обществени поръчки и аутсорсинг
а и май учат и малко повече англ. език
П.П. за всичко това си правя заключения само от сайта на ФМИ
la consolation des arts...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Айде без да оффкаме и пъшкаме
Става дума че в инфоматиката повечето даже да не кажа всичко си е чисто програмиране...а да познаваш момичета състезателки по информатика ?Аз лично не ,но за сметка на това познавам много момчета състезатели ,а в информационните системи има вече малко и от технологиите- до колкото разбрах от учебния план - а в това вече познавам момичета,които наистина си ги бива. Мога и аз да греша ,но това лично са моите наблюдения 
What in the world can make a brown-eyed girl turn blue ???!
Само от всичко не можах да разбера кога можем да си видим работите и къде? Щото въпреки че съм от Пловдив ще си дигна з****** до София да видя от къде са ми зели точки... Щото се пак очаквах нещо от рода на 5.80 - 5.90 , а при най-лошата ситуация поне 5.70 така че да имам поне повече отколкото на предварителния, ама 5.50 ми е много далече от очакванията... А имам големи мераци за КН. между другото някой с 5.60 на математика 1 може ли да ми каже колко има над него? 
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- LFirestorm
- В началото бе словото
uktc написа:1. И в ТУ, и в СУ съм описвал като за МАЛОУМЕН!!! На 8ма и 9та задача, решенията ми са на по 3 страници, като можеше и на повече да ги изкарам! Така просто показваш на проверяващия, че си напълно наясно с това, което пишеш и че не го приемаш просто така на доверие.LFirestorm@gmail.com написа:Аз лично ако съм проверяващ примерно много бих се издразнил ако някой ми пише малоумно подробни доказателства. Или пък пише изречения се едно изпита е по литература.
2. Винаги е важно да си грамотен, независимо на какъв изпит се явяваш!
Еми аз пък мисля че няма нужда да се издребнява толкова - нищо според мен не се постига - аз имам само една задача на повече от страница - повечето по половин и каквото има в беловата е вярно...
А това, което го казвам са ми го казвали и проверяващи.
Аз вече спокойно мога да си пиша extension-a за firefox ...
ПС: ИС си е единственото подходящо за жени ... В другите шанса да успеят не мисля, че е голям... Може малко грубо да звучи, но Жената програмист е като морското свинче - нит ое морско, нито свинче... Иначе аз нямам нищо против квотите, даже съм за ...
БТВ повечето си нямат идея за кво иде реч като стане дума за програмиране - знаят, че е нещо свързано с компютри ...