споко, може да случим на различни проверяващи и да се накефятbilbo написа:Аз пък мислех че съм бил оригинален с "Какво мислят жените".Ше ви еба в киноманите
![]()
![]()
Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
- MissHeartless
- В началото бе словото
Хора, а онова на рийдинга за това защо в крайна сметка разказвачката си прекарва нет... какво писахте на него? Мислех си дали не е, за да впечатли преятелката, но никъде не се споменава нещо такова. Пише, че не иска да я загуби като приятелка
Аз писах, че си е прекарала, въпреки че имала съмнения относно преимуществата
Това ме дразни, а и споря с един приятел за него. Хелп
Това ме дразни, а и споря с един приятел за него. Хелп
-
pokahontas
- В началото бе словото
Есето го докарах към 346-7 думи
Иначе писах за всякви случаи, как немогат вече да ме излъжат в магазина, как бих помагал на хората по теми, на които съм компетентен... как бих попречил на политиците, които имат задни мисли и всякакви ей такива
Ама накрая написах, че ще е шибано, ако попадне в лоши ръце и е по хубаво никога да не се създава такова устройство. Абе като приказка направо го написах...
Btw идеята за филма на Гибсън е фантастична, дано ви дадат нещо отгоре за идеята. Иначе филма го дават поне 3-4 пъти месечно по Диема+. Те всички филми ги дават по толкоз пъти де...
Btw идеята за филма на Гибсън е фантастична, дано ви дадат нещо отгоре за идеята. Иначе филма го дават поне 3-4 пъти месечно по Диема+. Те всички филми ги дават по толкоз пъти де...
- goshevv
- В началото бе словото
Еми получи се влязох каквото исках...оценката не беше каквато очаквах, но така се получава обикновеноlollabunny написа:Че кой се спича?! Ние си правим кефа като споделяме впечатленияСпокойно няма какво да се спичате вече е минало сега си правете кефа...поне аз така бях така мин. година и се получи![]()
Получило се, казваш. И докъде се получи?
Incapable of any emotions...
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Оххх, ок. Whatevеr, предполагам, че никога не си грешал.Corlic написа:Ша съжаляваш ама дано не е гАниална кат' тебе.Дени написа:Темите според мен са ужасни,. Надявам се, че моята приятелка се е справила отлично -съжалявам, че може би ще отчая някои от вас, но тя е ганиална на тема английски и я пишете вътре, надявам се, японистика.
Love, life, meaning ...
OVER
- bugaboo
- От дъжд на вятър
става ли като е гениална да я питаш какво е писала - lively или lifelike на първото на clozе-а и turn out iили turn over пак от cloze-a.
айде плиййз, че няма да мога да спя докат не разбера
Последно промяна от bugaboo на 19 Юли 2007, 22:59, променено общо 1 път.
- mimosata
- В началото бе словото
uf!
cannavaro написа:Аз не знам дали съм доволенНа диктовката имаше една дето фъфлеше и при четенето написах от бързане heard, после се усетих че е herd, но пък забравих да го напиша в минало време... Няма по-тъпа грешка от това, плюс че съм сбъркал и rigid и предполагам още няколко думи. Есето млако му превиших лимата май, писах по първата тема. Теста ми се стори по-сложничък и дано там нямам повече от 10-15 грешки
На рийдинга на 7-ми въпрос какво писахте, аз доста се чудих и измъдрих, че оня се чувства сякаш идва от друга планета. После на клоуз теста firm supporters Или desicive supporters? На ерорите помня само един въпрос за пандите, а от трансформациите нищо
Успех на всички
ami az pisah firm supporters kato ot izraza "I am a firm believer that", i pisah 4e se e 4uvstval important and powerful, za6toto toi se 4uvstva SQKA6 PILOTIRA Apolo, koeto ne e taka, a samo e razvulnuval.
Q kajete fires their imaginati0on ili illuminates their imagination? Az pisah fire, ot razpalvam vyobrajenieto na nqkogo. Az pisah na diktovkata wretched, ne sym 4ula rigid da e imalo... of, ne pomnq ve4e!
Kajete, 4e mai se olqh.
A na paraphrase... az pisah "WITH HER PURSE BEING STOLEN, Sue called the police." Predi tova bqh pisala "Her purse having been stolen", ama go zadraskah. Syvsem se zabih na paraphrase, deto po princip mn go haresvam. Qd me napravo!
Ami na pyrvoto, kakvo be6e... onaq regretted 4e ne e poslu6ala roditelite si... mai....
If only I didn't ili If only I hadn't... koe conditional e? Koe pisahte?