Мнението ми не е експертно, просто повечето мнения в тази тема са... много... неориентирани и явно не знаят като теб за какво иде реч
Търсете, четете и се образовайте за нещата, които ви привличат и игнорирайте тези, които не ви интересуват
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Не виждам нищо лошо в това, че споделих и малкото което знам за тази музика, с останалите тук. При това без да бъда арогантен, на какъвто очевидно се правиш ти.naslonamakarona написа:Интересно, щом нещо не ти е по вкуса, защо се намесваш там? Аз примерно не се кефя на пънк и хадкор и затова и не пиша в такива теми/форуми, винаги са ми били интересни хора като теб. "Ама аз не го слушам, не се кефя", ами не пиши тогава, като не се кефиш![]()
Please welcome the master of sarcasmnaslonamakarona написа:Мнението ми не е експертно, просто повечето мнения в тази тема са... много... неориентирани и явно не знаят като теб за какво иде реч![]()
Търсете, четете и се образовайте за нещата, които ви привличат и игнорирайте тези, които не ви интересуват
Ама какво смешно ти става, че хората не слушат само истинската ска ли? Аз слушам The Toasters и ще им отида на концерта. Това не ми пречи да слушам и по-новички пънк-рок/ска групи от тези колежанските.naslonamakarona написа:Млади момичета и момчета, като ви гледам какви "ска"-групи сте описали повечето смешно ми става. Научете малко повечко за тази наистина много яка музика, има достатъчно инфо (и на български) в интернет. Чуйте някои истински ска-групи, не разни псевдо ска-групи от американските университети свирещи колежански рок с тромпети.
ТостЪрс принципно ги водят 3-та вълна ска, не бих казал, че са 2-тоУн, но това няма значение. Важното е, че ще се кефим на концерта на първата ска-група с подобен ранг, въпреки, че има хора, които вече са ги гледали на живо и явно възрастта им си казва думата, та не са толкоз забавни. Иначе откога пък Пластик Бо свирят ска:) Иво ще се посмее доста, ако прочете тази темаЩе му пратя линк да види какво мислят за тяхната музика феновете им.
Всичко най-най и наблягайте повече на ска-музиката отколкото на рока и на пънка
..........................

Ама какво смешно ти става, че хората не слушат само истинската ска ли?
Значи "дядо", незнам колко си навътре в музиката, но определено си доста арогантен и като ни съветваш да четем и да се образоваме относно ска музиката, аз бих те посъветвал да обърнеш внимание на възпитанието си!Няма спор, че можеше и в друга светлина да се представиш, именно в ска-темата!naslonamakarona написа:Ама какво смешно ти става, че хората не слушат само истинската ска ли?
Не, явно не ме разбра. И в други форуми съм виждал подобни теми, без изобщо хората да знаят за какво иде реч. Една позната, доста навътре със ска-музиката хубаво се посмя на тази тема редом с мен. Смешното е не това, че някой слуша Catch 22 или RBF, ами че си мисли, че слуша ска
Някои от вас дори не подозират, колко са далеч от ска-музиката, а си мислят точно обратното![]()
Мерси и за двата поздрава.
Дам, аз също си закупих.Ще се видим там.Аз съм един с глава,коса,ръце, абе знаеш ме.Pop Will Eat Itself написа:и около 60 са запазени вече, тъй че който иска, да търчи до края на седмицата (:
Но свирят нечовешки добре.THE_PARASITE написа:radja написа:Sublime са нехора(=
Да, те са сган от наркомани !