Кажи ми какво четеш и ще ти кажа какъв си

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Изяде ли мишката книжката

да
19
31%
не
42
69%

Общо гласове: 61

mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Да бе "кажи ми какъв номер обувки носиш да ти кажа какъв си...".И как ще стане тази работа-това са глупости.
Виж по това какво четеш по-може(донякъде ) да се определи отчасти характера на човека.Ми и аз чета Толкин(Властелина ми е любимата книга),чета книгите за Конан(прочел съм сигурно над 15 книги за приключенията му...),бе въобще чета фентъзи(да не се бърка с фантастика)и някой хорър книжки(каквито попднат ако успеят да ми задържат вниманието),но няма какво да се лъжем -напоследък не чета особенно.Вероятно мога да гласувам с "да" на въпроса "изяде ли мишката книжката" :wink: .Е чета и доста списания ,но това не е художествена литература...
Абе преди няколко дни прочетох ,че Виктория Бекъм в едно интервю е признала ,че не е прочела нито една книга в живота си...Но пък за сметка на това финансите и успехите й като цяло не подлежът на съмение.Това дава някои насоки за размисъл :wink:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей mushroomhead, Vintersorg се шегуваше. Разбира се никой не може да каже какъв човек си по това какво ядеш. :wink: Въпреки че знае ли се кой ще се появи и ще измисли някоя нова теория за това?!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

fire написа:Хей mushroomhead, Vintersorg се шегуваше. Разбира се никой не може да каже какъв човек си по това какво ядеш. :wink: Въпреки че знае ли се кой ще се появи и ще измисли някоя нова теория за това?!
Знам ,че се шегуваше ,но се дразня на разни анкети които можеш да прочетеш из вестници и списания точно с такава тематика :wink:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Е, нали хората по някакъв начин трябва да си запълват пространството. То ако следваме твоята логика трябва да махната всички анкети, хороскопа, прогнозата за времето и още 2-3 неща и тогава ще трябва да четем само master-страницата на вестника и на последната страница екипа, който е подготвил броя за печат :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

fire написа:Е, нали хората по някакъв начин трябва да си запълват пространството. То ако следваме твоята логика трябва да махната всички анкети, хороскопа, прогнозата за времето и още 2-3 неща и тогава ще трябва да четем само master-страницата на вестника и на последната страница екипа, който е подготвил броя за печат :lol:
Виж как знаеш... :twisted: :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Досещам се! :P
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Повечето неща, които съм прочел са свързани с историята.
Освен Властелина на ринговете, Изгубената Динотопия,
Междузвездни Воини и още няколко, дето сега не се сещам :oops: :oops:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

аз чета предимно научни книги обаче сред литературните са разни фантастики,книги на Стивън Кинг(и други от жанра),Джани Родари е невероятен,обожавам "Робинзон Крузо"(чела съм я милион пъти),страхотна книга е и "Портретът на Дориан Грей" и ако се сетя за още нещо ще го допълня :D
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

fire написа:MZ4, с първият пост може би донякъде си права (за което те поздравявам как се справи с това малко количество информация). Искаш още автори, още заглавия. Ами не зная, като се замисля в главата ми се появяват много такива и се чудя кое да посоча. Но хайде ще направя така. Ще ти посоча нещо, което обичам да чета за развлечение, нещо което използвам вечер, за да заспя. Имам предвид Дейвид Балдачи. Купила съм си и съм прочела всичко, което някога е написал. Напоследък захващам и много от книгите на Джон Гришам :lol:
Е, сега вече сигурно съвсем те обърках :lol: Но, нищо. Давай, тренирай своето мислене и се опитай да нарисуваш един по-подробен мой портрет. Да видим какво ще се получи :wink:
Не съм чела нищо от Дейвид Балдачи,така че се предавам :oops:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

добре кажи на мен :)
харесвам много стайнбек, вонегът, селинджър, керуак, хелър...абе по-съвременните американски автори
също така сред любимите книги са ми майстора и маргарита на булгаков, 100 години самота на маркес и всичко на айзък азимов обичам и научна фантастика
:?:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Ако първо ти се изкажеш за fire :wink: не е честно само аз да давам оценки,идеята ми беше всички да се включат :wink:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Аз обичам да си чета от книга - със корици и страници от хартия. Много мразя да чета текстове от екран. Книга рулз. Аз си чета географска литература, щото вече само това ми е интересно.
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

MZ4 написа:Ако първо ти се изкажеш за fire :wink: не е честно само аз да давам оценки,идеята ми беше всички да се включат :wink:
кой от всичките? за ана ли?
а какво ще кажете за кати от "на изток от рая"?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Защо никой нищо не казва за "Шифърът на Леонардо"?Скоро я прочетох и ми хареса да си призная,въпреки че не съм религиозен човек и религиозните теми въобще не ми бяха интересни.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ами защото аз в момента я чета и съм още в самото начало. Така че все още нямам пълни впечатление. Но всички казват, че си струвало да се прочете. И не само тя. Всеобщото мнение е, че Дан Браун не е за изхвърляне.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”