Радвам се за кръга на познатите ти... Но това няма да ме спре да се радвам, че съм писала за по-смислената темада бе...половината хора, с които говорих, са писали по тази тема ( за книгите), не се радвайте
Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Ами ако не друго поне ше се посмеят на философските ми размисли, а иначе темата принципно няма значение... Обаче ми се вижда по-интересна 2-та (не че дискриминирам твойтаphoebe написа: И по какъв начин печелите, ако може да споделите?
Не се заяждам, не сте ми конкуренция тъй или иначе.
Аз лично избрах първата тема не за друго, а защото нямам езиковата култура и речник да пиша по втората.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не мога да ти кажа, но мацката с него беше някоя си Нели, фамилията не запомних. Една с черна косичка такава, готини цици, червена рокля. Пича беше бая висок обаче.MERCES_LETIFER написа:phoebe написа:... с единия даже разцъкахме бира след изпита отпреде на капанчето, егати пича. Един висок такъв, дойде с мацката дет чете диктовката. Жалко, че няма да се засичам с него, не съм писал английска филология.
Ъъъъъъъ!? И как му е именцето на този висок пич
medicate, medicate
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Още една мацка(?) в отбораКакто някой каза и аз писах rechidи избрах втората тема
phoebe, ти сам каза :
Искам да кажа, стори ми се, че втората е по-сложна и, понеже обичам предизвикателствата, писах по нея. Пък и имам известен опит както с преводи, така и с оригинални произведения и съм забелязала това-онова. Просто я чувствах по-близка, а в днешно време хората, които чувстват литературата близка, май заплашително намаляват, което ме навежда на мисълта, че е крайно време да започне да се цени това качествонямам езиковата култура и речник да пиша по втората
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
- bugaboo
- От дъжд на вятър
добре...не знам заблуждавам ли се или какво ли, обаче на мен лично втората тема ми се стори адски позната...имам чувството, че съм я срещала някъде - я по книжки, я по пробни теми...не знам. даже като я видях супер много се учудих и си викам я пък тия ква тема са дали...сега всички ще се изтрепат да пишат по нея, даже си викам повечето вече са писали и ще им е лесно, защото бях сто процента сигурна, че я имаше подобна тема в една от книжките. може би аз се заблуждавам....
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Малко флууд да става: аз не я бях срещала, даже не ми беше хрумвала. Но съм преглеждала само 1, 2 и 4 книжки, та незнам...
//нищо смислено не казах
//нищо смислено не казах
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
living adventures май беше.bugaboo написа:хора яйде някой да се сети каква беше колокацията на първия пример на cloze-a там с living/lively/lifelike. смисъл какво следваше веднага след това - experience ли беше, travelling ли беше?
Иначе за изпита не беше от лесните. На диктовката си отрких 4 грешки за сега... дано да не надминават 5, че ще е голям резил при положение, че нямаше много трудни думи. Писах по първата тема. Малко се отплеснах като дадох са пример героя на Мел Гибсън във филма "Какво искат жените", нали там можеше да чува женските мисли
Сега ще кажат, че сме преписвалиJody написа:living adventures май беше.bugaboo написа:хора яйде някой да се сети каква беше колокацията на първия пример на cloze-a там с living/lively/lifelike. смисъл какво следваше веднага след това - experience ли беше, travelling ли беше?
Иначе за изпита не беше от лесните. На диктовката си отрких 4 грешки за сега... дано да не надминават 5, че ще е голям резил при положение, че нямаше много трудни думи. Писах по първата тема. Малко се отплеснах като дадох са пример героя на Мел Гибсън във филма "Какво искат жените", нали там можеше да чува женските мисли![]()
![]()
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Уфф... малко не разбирам вече... кажете ми логиката да пишете living pls.living adventures май беше.
Иначе за изпита не беше от лесните. На диктовката си отрких 4 грешки за сега... дано да не надминават 5, че ще е голям резил при положение, че нямаше много трудни думи. Писах по първата тема. Малко се отплеснах като дадох са пример героя на Мел Гибсън във филма "Какво искат жените", нали там можеше да чува женските мисли![]()
![]()
А иначе и аз ако бях писала по първата неминуемо щях да спомена Мел Гибсън
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
Jody написа:living adventures май беше.bugaboo написа:хора яйде някой да се сети каква беше колокацията на първия пример на cloze-a там с living/lively/lifelike. смисъл какво следваше веднага след това - experience ли беше, travelling ли беше?
![]()
хаха и аз си мислех да спомена този филм но се отказах