Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- addictedtobass
- В началото бе словото
Не знам за кво, обаче мене МУ ме дразни нещо. СУ си има някво яко излъчване.. Аре кажете кво направихте на химия 1.. 3та и 4та зада4а бяха яко сък! Хах и кое беше веществото "З"? За кво го направиха тва от СУ с тия задачи.. Е нищо де, дано и химия 2 да е толкова трудна, щото ше ги нача тия неща и ше ме е яд ако е някъв лесен после изшпита.. Аа, и 20тия въпрос дето беше сбъркан, тва променя ли жерния отговор? В беше верен май.. Аа
и на биологията на сбъркания въпрос за рефлексите, вярно ли ще се счита на всички за верен? 
oko za oko, pasta za zubi.
Ам-м-м има тук някаде темичка за отзиви от изпита по химия ... може би там ще получиш повече инфо отностно изпита ...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7470
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7470
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Както казаха някои в СУ организацията е страшна ! Както си е казано, че ще започне в 8:00 часа изпита, в толкова си почва. А в МУ чакахме 1 час и нещо, докато се организират.
Искам да влезна в МУ, но нали знаете, че "гроздето е най-сладко на високо, но стигнеш ли го - горчи". Та и при мен същата работа.
Не се представих добре на изпита в МУ, но се надявам за СУ. Някак повече ме привлича...
А за темата по Биология в СУ - аз също писах по учебника на Огнян Димитров. Но не мисля, че е кой знае колко от значение.
Госпожата ми по биология каза, че проверяващите гледат езиковата биологична култура повече, да сме писали вярно, пък от кой учебник - не е толкова.
Искам да влезна в МУ, но нали знаете, че "гроздето е най-сладко на високо, но стигнеш ли го - горчи". Та и при мен същата работа.
Не се представих добре на изпита в МУ, но се надявам за СУ. Някак повече ме привлича...
А за темата по Биология в СУ - аз също писах по учебника на Огнян Димитров. Но не мисля, че е кой знае колко от значение.
Госпожата ми по биология каза, че проверяващите гледат езиковата биологична култура повече, да сме писали вярно, пък от кой учебник - не е толкова.
-
jana koceva
- В началото бе словото
Благодаря:)Дано да е така.А на вас колко ви излезе темата,защото каквото и както да го мисля аз си написах целия урок който беше за популации и ми излезе 3 страници,е наистина си пиша доста ситно,но сега се притесних,защото всеки ми казва колко много е написал.Наистина определенията ми за сруктура са по краички,но важното е че присъствам.Всичко ще се разбере когато излязат резутатите.
Няма да коментирам как премина изпита по химия във Варна. Дадоха ни темата в 8 и 30. Всички свършиха с темата, мина се повече от час и половина и още ги нямаше задачите. Съответно повчето почнаха да правят забележки и един от скапаните квестори, почна да обяснва,че не зависело от него и да се заяжда и накрая върхът беше като каза, че и без това няма да влезем, да не се оплакваме. Нямам думиkarmensita написа:Както казаха някои в СУ организацията е страшна ! Както си е казано, че ще започне в 8:00 часа изпита, в толкова си почва. А в МУ чакахме 1 час и нещо, докато се организират.
taka si e- SU pone sa se nau4ili da provejdat izpiti kato horata. Az lichno sum zavyrshila molekulqrna biologiq w SU i sega kandidatstvam za medicinskiq fakultet, no ne mislq 4e imam shansove v sravnenie sus vsi4ki vas koiot ste sse gotvili cqla godina. az nishto ne sum 4ela i sigurno shte buda mnogo razo4arovana nakraq kato ne me priemat 
- karmensita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не е важно колко си написал. Ако ще е 2, 3, 4 страници да е темата, важно е съдържанието. Една на темата по биология, която беше на другия чин написа повече от 20 страници (пишеше и широко), аз се сдухах, ама за какво. Може да си е разтягала локуми и да не е написано всичко.
По-добре да пишеш всичко ясно и точно, а не да пишеш 50 страници и накрая нищо да не си направил.
При нас в МУ ни съобщиха първо темата, след това ни раздадоха задачите, но не сме чакали толкова много, както във Варна.
По-добре да пишеш всичко ясно и точно, а не да пишеш 50 страници и накрая нищо да не си направил.
При нас в МУ ни съобщиха първо темата, след това ни раздадоха задачите, но не сме чакали толкова много, както във Варна.
- karmensita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Завършила си хубава специалност, защо да си разочарована, аз мисля че този който е учил много и не го приемат би трябвало да е по- разочарован от някой който не е чел както споделяш ти, но всичко е и късмет, а и това което си завършила ти дава доста предимства и може би не ти трябва толкова голяма подготовка както е при нас за да те приемат.
-
jana koceva
- В началото бе словото
Аз пък ще умра от яд,щото си намерих една много голяма грешка.
Вместо вид съм писала за структура и вместо за структура съм писа за вид,направо ужас.Много съм разочарована,ама какво да направя,вече е минало.
Според мен за тая грешка ще ме отрежат супер много,защото си е сериозна.И ако имам 2 на тази лесна тема(оказва се че не е толко лесна)-ужас
Вместо вид съм писала за структура и вместо за структура съм писа за вид,направо ужас.Много съм разочарована,ама какво да направя,вече е минало.
Според мен за тая грешка ще ме отрежат супер много,защото си е сериозна.И ако имам 2 на тази лесна тема(оказва се че не е толко лесна)-ужас
ne me razbiraite pogreshno-vse pak chetiri godini u4a biologiq i himiq na mnogo po visoko nivo otlkokoto e tova v u4ebnicite za gimnaziqta. shte sum razo4arovana ako se okaje 4e zavurshvaiki MB v SU ne moga da se spravq s kandidatstudentskiq izpit v sushtija universitet. Da ne govorq puk 4e mi e qsno koi shte proverqva izpitite-katedra ekologiq na universiteta. iskam da vi kaja 4e po princip sa mnogo mili hora ama za da imate visoki ocenki e nujno da imate umenieto da pishete mnogo prosti neshta po mnogo slojen na4in 
-
smth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе темата изобщо не е лесна.Всмисъл,че е кратка и има голям шанс да изпуснеш нещо,което в крайна сметка е важно.Ако беше голяма темата-примерно каквато беше на предварителния,можеше да си позволиш да пропуснеш по нещо.Докато тука...трябва всичко да има и колкото и да е кратък урока,винаги има шанс да допуснеш грешка-дори и да е неволно или от невнимание.Аз все пак си мисля,че оценките няма да са чак толкова високи,но да видим де.Важното е да влезем,а каква ще е оценката....без значение. 
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка: