Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

ooo не ужас....аз не й разбрах какво чете и написах hunting...еми живи и здрави :P
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

cannavaro написа:Аз не знам дали съм доволен ;) На диктовката имаше една дето фъфлеше и при четенето написах от бързане heard, после се усетих че е herd, но пък забравих да го напиша в минало време... Няма по-тъпа грешка от това, плюс че съм сбъркал и rigid и предполагам още няколко думи. Есето млако му превиших лимата май, писах по първата тема. Теста ми се стори по-сложничък и дано там нямам повече от 10-15 грешки :) На рийдинга на 7-ми въпрос какво писахте, аз доста се чудих и измъдрих, че оня се чувства сякаш идва от друга планета. После на клоуз теста firm supporters Или desicive supporters? На ерорите помня само един въпрос за пандите, а от трансформациите нищо ;) Успех на всички :!:
тая дума доста я чуха различно - всъщност е "wretched"
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

а къде в диктовката имаше rigid :) аз пък съм писал hard supporter :)
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

Аз в диктовката написах Hurding , а за оня писах че се е чуствал powerful i confident или там квот беше.... но не и тва за другата планета штот беше написано off to the Mars, демек се 1 се е отправял натам, а не че е от там. Firm supporters писах ама знам ли фо така ли е...

Ако се сетите нещо друго- казвайте, че аз вече позабравих кво имаше

Айде успехче на вс

А btw кога ще излязат резултатите?
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Уж след 10 работни дни за всеки изпит излизат, ама миналата година специално за този беше голямо чакане.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

ами резултатие поне на нас ни казаха след 10-на дена...иначе за въпросите аз писах decisive supporters...а това за Марс май верно ще излезе че е грешно...сега като преосмислих....наистина..той отива натам...пффф ше се изям направооо :(
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

nedej da se qde6, az na diktovkata si otkrih za sa 3 gre6ki,,,,,
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

ми аз вече май към 4...а за теста ...направо не знам :( то ми беше последния шанс с тоя изпит ама вече нещто се отчайвам...по-между другото проверих и би трявало да е пражилно firm supporters наистина
cannavaro
В началото бе словото

Мнение от cannavaro »

Не знам, тая нашата баба нарочно изговаряше дори лесните думи фъфлейки, за да може да ги сбърка някой. Wretched го каза 3 пъти с ДЖ (100% съм сигурен) и другите го писаха rigid, ragid, ragged и всякакви подобни като слушах после, но не и wretched (всъщност елементарна дума, ако някой ти я прочете правилно). There's освен това го чете ДИРС и иди разбери за какво иде реч, ако не следиш текста внимателно. Много е субектива тая част, някой фъфлещ и до двойка може да те докара. Иначе за съпортерс писах firm и гугъл намира повече комбинации с firm supporters отколкото с decisive, което ме обнадеждава ;) Казвайте и вие някой въпрос, докато си спомняте още. На ерорите кое писахте, че е грешно the great panda или a little else?
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

Ами, и аз писах herding animals... Също firm supporters, ъм... друго... А, на оня въпрос на reading-a писах, че се чувствал powerful & important... но се колебаех... А оная тъпата дума тотално си я измислих. Говоря за wretched, rigid, ragged, ratchet или там каквато е. Всеки път я чух различно и най-накрая си измислих дума. :lol:
А, имаше една, която я чух като "дау", коя е всъщност думата?!???
Иначе за изпита... да им таковам 40-те минути за есе (без извинение :lol: ). Много се нервя, нали есето е вид творчество, к'во творчество за 40 минути?!? Получи ми се е*ати малоумното есе... а мога да го напиша къде-къде по-добре, стига да имах повече време! Но не... Аабе, живи и здрави! :lol:
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

a little else ;)

а на клоуз теста там за Верн и издателя му, че изкарвали един по един успешни романи кой идиом е? turn out, turn up... аз писах turn out, защото 2то върви с with, ама не знам дали не е бил пък някой от другите идиоми...
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

MissHeartless написа:a little else ;)

а на клоуз теста там за Верн и издателя му, че изкарвали един по един успешни романи кой идиом е? turn out, turn up... аз писах turn out, защото 2то върви с with, ама не знам дали не е бил пък някой от другите идиоми...
и аз писах turn out и a little else
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

а кво писахте за въображението , az lighten
i tam na readinga deto 6to baba mu dala da kara kolata all of the above ili B(6tot posle moje pove4e d ai pomogne)
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

За оня отговорът е, че е на secret mission 100 процента според мен, нали беше описан как все едно се вози на space ship и има а little secret smile on his face. А какво писахте на втория въпрос на reading-a там какво мисли онази за интернета - аз се колебах между A и Д ( едното беше, че е modern а другото - че подържа духа на хората жив)? A за CLOZE-a какво ще кажете? Беше ужасен според мен, сто процента съм го оплескала, съмнявам се за 4-5 неща. За това се сещам в момента :
1. FIRE/LIGHTEN/BRIGHTEN/ILLUMINATE ONE'S immagination (писах fire)
2. turn up/turn out/turn over/turn on books (писах turn out ама май е turn over)
3. concede/retreat/withdraw/resign to somebody (писах retreat ама почти съм сигурна вече че е resign)
Какво мислите?
И passing down от дицтовката с тире ли го писахте?
Последно промяна от bugaboo на 19 Юли 2007, 13:34, променено общо 1 път.
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

а за supporters e firm 100 %. за малко неща съм сигурна, но това е едно от тях
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”