Хандбал

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Хандбал

Мнение от make_silence »

предполагам има, обаче - някой да ми каже повечко за спорта (условия за тренировки, преподаватели, изпити, часове и т.н.) :roll:
the shadow proves the sunshine
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Мда има. Един колега е в отбора. Ходи на състезания с/у други университети и не са пълна скръб доколкото знам... Иначе за условия
и такива работи нямам идея...
Последно промяна от Гост на 03 Авг 2005, 01:00, променено общо 1 път.
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

ами мен конкретно женският отбор ме интересува как е, дано пък той да не е скръб..

п.п. дали има ограничения в ръста :?: :roll: щото съм ниска.. :(
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Съмнявам се да има ограничения. На тях сигурно им трябват хора,
този спорт не е много популярен... :D
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

ами дано тогава не ме изгледат прекалено от височко :D

п.п. и дано това, че не е толкова популярен, не е за сметка на базата и условията.. :? :(
tereshkova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tereshkova »

чак сега ви виждам темата. да, има женски отбор по хандбал и изобщо не е в чак такова драматично състояние в каквото си мислите. две години подред ставаме 3-ти на университетското. аз го играя капитан на отбора през тия последни годинки и ако те интересува нещо повече спокойно може да питаш :wink: :D
Keep on smiling! :D
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

tereshkova, да си призная леко, даже доста, се разколебах за хандбала, пък и какво да питам.. не знам :) може би колко редовна трябва да съм на тренировките или нещо от сорта на това :?: :roll: или пък - има ли винаги хора, за да се играе :?:
tereshkova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tereshkova »

никой за нищо не те юрка, докато не стане време за състезания. хора има за тренировките. често се случва да тренираме и с момчетата и става интересен спаринг :) в крайна сметка ти си решаваш! ако не ти хареса спорта, който си записала, винаги може да се прехвърлиш.. досега никой не е имал проблем с треньорката :)
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

ами благодаря за информацииката :) има време, ще си помисля какво да записвам, но определино хандбал-а си ми харесва, винаги съм обичала да играя, друг е въпросът дали ставам за тоя спорт изобщо :wink: да попитам друго нещо, че се присетих - тази година в Люлин ли са тренировките? :roll:
tereshkova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tereshkova »

да ти кажа не знам, но предполагам, че пак ще са там. трябва да тренираме на академика, но там други хора си плащат за залите и естествено нас не могат да ни набутат в графика, сещаш ли се.. а в тоя спорт няма значение колко си висока, ако това те притеснява. важното е да имаш мерак :))))))
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”