Английски език-19.07.2007-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Dominator
В началото бе словото

Мнение от Dominator »

Темите бяха умопомрачителни
Има ли разлика от това да четеш преведена книга или оригинален ръкопис
и Ако видите реклама на апарат за четене на мисли бихте ли си го купили :roll:
Пълна простотия
Диктовката иначе беше елементарна, за теста нямам коментар още (то ше се види)
А и изпита напълно естествено почна с час и половина закъснение

Иначе бяхме в няква таванска стая(заради което жегата беше нечовешка) дето се води 6 етаж на ректората, до която се стига по някъв коридор широк най-много метър :?
Последно промяна от Dominator на 19 Юли 2007, 12:21, променено общо 1 път.
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Еми темите бяха не6то от рода:

Imagine you see an advertising of a device that can read human's thought...Would you buy...

И така нататък...А другата беше че е по добре да се четат книгите на оригиналния език на който са написани...тая така и не я дочетох до края защото знаех че няма да пиша жърху нея :)

Като цяло изпита ми се стори лесен.Есето учудващо го написах много бързо и ми останаха 10 минути за проверка :)

Свършииииииии :lol:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Хахахах, честито ;) имали сте честта да бъдете в Гълъбарника
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Dominator написа:Иначе бяхме в няква таванска стая(заради което жегата беше нечовешка) дето се води 6 етаж на ректората, до която се стига по някъв коридор широк най-много метър :?
Гълъбарника :love5: Толкова месеци почти всеки ден минавам оттам. Сега е топло, ама зимата да видиш какъв студ е.... :lol: Кой номер е стаята?
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

хаха и аз бях в таз сбутана стаичка...леле то не се дишаше направо..голяма мизерия :S стаята маи се водеше 167
Dominator
В началото бе словото

Мнение от Dominator »

Catherine написа:
Dominator написа:Иначе бяхме в няква таванска стая(заради което жегата беше нечовешка) дето се води 6 етаж на ректората, до която се стига по някъв коридор широк най-много метър :?
Гълъбарника :love5: Толкова месеци почти всеки ден минавам оттам. Сега е топло, ама зимата да видиш какъв студ е.... :lol: Кой номер е стаята?
187-ма :)

Досега не съм имал "честта" да посетя този отсек :lol: И първите впечатления са :roll:
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

е поне имаше един наполовина счупен прозорец, нещо като безплатна вентилация ..така че си имаше и екстри туй стайче :D
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

187 :roll: Това се сещам къде е. Даже ако не се лъжа там ми беше кандидатстудентския изпит по БЕЛ миналата година. :oops: Мдаааа... интересна стаичка. Ама те всичките в гълъбарника си приличат. С изключение на Ителианската библиотека, залата на скандинавистика и любимата ми 178 в дъното на кооридора. :oops: о аз отплеснах за стаите и се отклоних от темата - това е доказателство, че Ректората вече ми липсва. :roll:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Dominator
В началото бе словото

Мнение от Dominator »

sun_fun написа:е поне имаше един наполовина счупен прозорец, нещо като безплатна вентилация ..така че си имаше и екстри туй стайче :D
A те прозорците въобще не се отваряха и по едно време като излезнахме да пушим, засмърде на цигари, щото нямаше къде да се проветри :)
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

ми не знам...ама закъснението плюс лукса на 187....беше просто перфектно :P пфф дано поне резултатите да ни зарадват като реванш за мизерията хаха ама вече не смея и да се надявам какво ше е накрая :(
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

Изпитът не беше от лесните, само диктовката беше доста простичка, както някой каза ;)

Мина много бързо, но само самият изпит... в 9ч. дойде диктуващият (който ми приличаше ка Джордж Лукас с каубойската шапка отзад) и свършихме към 11 и нещо... Обаче! Ние бяхме 183ма (65та зала) и почнаха ред по ред да ни викат долу да запечатваме и да излизаме и аз бях на средните редове и излязох към 12 и нещо... направоооо.... както и да е....

Имаше пак някакви куриози, ама без тях явно не може :lol:
cannavaro
В началото бе словото

Мнение от cannavaro »

Аз не знам дали съм доволен ;) На диктовката имаше една дето фъфлеше и при четенето написах от бързане heard, после се усетих че е herd, но пък забравих да го напиша в минало време... Няма по-тъпа грешка от това, плюс че съм сбъркал и rigid и предполагам още няколко думи. Есето млако му превиших лимата май, писах по първата тема. Теста ми се стори по-сложничък и дано там нямам повече от 10-15 грешки :) На рийдинга на 7-ми въпрос какво писахте, аз доста се чудих и измъдрих, че оня се чувства сякаш идва от друга планета. После на клоуз теста firm supporters Или desicive supporters? На ерорите помня само един въпрос за пандите, а от трансформациите нищо ;) Успех на всички :!:
sun_fun
В началото бе словото

Мнение от sun_fun »

ами и аз писах че се чувства сякаш е от друга планета...и се чудех дали е така...ахх а иначе сигурен ли си че е имало herd в диктовката?:(
Аватар
slacker``
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от slacker`` »

herding animals... нещо си
Последно промяна от slacker`` на 19 Юли 2007, 13:06, променено общо 1 път.
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

cannavaro написа:Аз не знам дали съм доволен ;) На диктовката имаше една дето фъфлеше и при четенето написах от бързане heard, после се усетих че е herd, но пък забравих да го напиша в минало време... Няма по-тъпа грешка от това, плюс че съм сбъркал и rigid и предполагам още няколко думи. Есето млако му превиших лимата май, писах по първата тема. Теста ми се стори по-сложничък и дано там нямам повече от 10-15 грешки :) На рийдинга на 7-ми въпрос какво писахте, аз доста се чудих и измъдрих, че оня се чувства сякаш идва от друга планета. После на клоуз теста firm supporters Или desicive supporters? На ерорите помня само един въпрос за пандите, а от трансформациите нищо ;) Успех на всички :!:
аз точно на тея 2та въпроса са чудих мн ама на 7ми писах че е бил рещителен и спокоен(или нещо подобно-не си го спомням мн точно) а иначе на cloze test-а писах disicive supperters...:D
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”