От твоята клавиатура в Божия монитор!Дени написа:До неделя всички теми трябва да са проверени и да са предадени за разсекретяване. Което значи, че понеделник или вторник резултати би трябвало да има.
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Дени - май те видях на изпита в петък
потничето ти беше червено, с бели точици, нали? Но вече бях заела стратегическо място, а и имаше още едно момиче с червен потник и викам са коя от двете е.... а като си тръгвах (тва към 10:30) нямаше как да те закачам, нищо че беше на първия ред - кво да те сбутам - "'чао, аз си тръгвам"... Не съм се направила на интересна, щото обещах да се обадя уж, ама нямаше как 
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Еми, аз ще съм била, няма кой - бях си до катедрата аз, на първото редче, as alwayskRiss написа:Дени - май те видях на изпита в петъкпотничето ти беше червено, с бели точици, нали? Но вече бях заела стратегическо място, а и имаше още едно момиче с червен потник и викам са коя от двете е.... а като си тръгвах (тва към 10:30) нямаше как да те закачам, нищо че беше на първия ред - кво да те сбутам - "'чао, аз си тръгвам"... Не съм се направила на интересна, щото обещах да се обадя уж, ама нямаше как
Стискам палци все пак
А за
Моята бивша класна проверява в СУ от 1991 по лит и след изпита по история я видях случайно и тя ми каза това. Дали е вярно не знам, аз не чакам този път резултатите - когато - тогаваОт твоята клавиатура в Божия монитор!
Love, life, meaning ...
OVER
jordanoff написа:Имам информация, че в петък всичко ще бъде публикувано в нета.dazi написа:"Още съм на мнение, че дори да си 100% сигурен в себе си, има шанс да си останеш разочарован. И тогава ти идва като гръм от ясно небе."
Даааа, kRiss, ей това ми дойде на главата, тази седмица. Сега чакам с луд оптимизъм новия резултат тук! Поне се опитвам!
Ей, кога ще свърши всичко това????? Резултата кога се очаква????
Уж достоверен източник.
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Вие сте голеееми оптимисти бе хора
За да станат в петък ясни оценките, тия 60 проверители, от които зависим, трябва да скъсат без изобщо да прочетат поне половината работи (а нещо ме съмнява, че правят точно така......)!
Айде да не бъде толкова грубо всичко.....
За да станат в петък ясни оценките, тия 60 проверители, от които зависим, трябва да скъсат без изобщо да прочетат поне половината работи (а нещо ме съмнява, че правят точно така......)!
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
е не за този, но за другия петък е доста вероятноkRiss написа:Вие сте голеееми оптимисти бе хора![]()
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
mimeto_fenka vr
- В началото бе словото
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
А да питам защо 60 проверяващи ? Аз лично не знам колко са, но класната ми каза, че тя имала да проверява 100 работи, всеки имал по толкова, и вече всички били минали първо четене и чакат 2рия проверяващ днес и утре + арбитър събота и неделя. После разсекретяване.kRiss написа:Вие сте голеееми оптимисти бе хора![]()
Та, колко казвате е общият брой проверяващи или не се знае ?
Love, life, meaning ...
OVER