Имам нужда да споделя с непознати

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Темата е отпреди почти половин година :roll:
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Не мисля че е от значение дали е copy i paste , човек може да се поучи от нея ... изглежда твърде достоверна за да е базик или измислица ... и аз имах съдбата да вярвам в илюзия ,но вярвах в нея защото ми харесваше и ми беше по-удобно ,въпреки че и сега твърдя чувствата бяха "истински" каквото и да значи това ... но аз мога да се оправдая че бях малка ... :cry:
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
lady_di
В началото бе словото

Мнение от lady_di »

:? Много тъжна история и искрено се надявам дамата да е преодоляла тази криза в живота си, като се има предвид, че на всяко момиче се е случвало подобно разочарование или дълго време е живяло в заблуждение и илюзии, но затова пък сме и по-силни от мъжете. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", клише, но стойностно! :!:
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

lady_di написа::? Много тъжна история и искрено се надявам дамата да е преодоляла тази криза в живота си, като се има предвид, че на всяко момиче се е случвало подобно разочарование или дълго време е живяло в заблуждение и илюзии, но затова пък сме и по-силни от мъжете. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", клише, но стойностно! :!:

:violent1:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

lady_di написа::? Много тъжна история и искрено се надявам дамата да е преодоляла тази криза в живота си, като се има предвид, че на всяко момиче се е случвало подобно разочарование или дълго време е живяло в заблуждение и илюзии, но затова пък сме и по-силни от мъжете. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", клише, но стойностно! :!:
Кат сте по силни що не сте лежали по окопите и не копате на бустана

:lol:

Таз тема явно съм я пропуснал ама чат любовите са умряла работа,много нерви,много надежди и накрая дедовия.А Неда явно е задълбала ненужно и е искала сметка на мъж,който не й е никакъв,почти винаги фатална грешка.Може и да има успели по чата да фанат любоффта или поне да изпросят едно лющене,ама са статистически незначими :)
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

Плазмодий написа:Кат сте по-силни що не сте лежали по окопите и не копате на бустана:lol:
а па вие да не би да раждате или да се епилирате щом прагът на болка според теб ви е по-висок?
la consolation des arts...
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Е па за какво става дума в тая тема ,че ме мързи да чета километрични 1ви пост :lol:
.
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

а па вие да не би да раждате или да се епилирате щом прагът на болка според теб ви е по-висок?
фащал съм се на бас с гаджето ми дали ще издържа да ми епилира и двата крака с епилатор и познай кво - издържах и въобще не ми направи впечатление. За раждането вече не мога да се изкажа.
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

AndersenGGZ написа:
Плазмодий написа:Кат сте по-силни що не сте лежали по окопите и не копате на бустана:lol:
Хаххахаха именно,няма база за сравнение,това доказва безмислието на изказването на лейди ди.А силата не се съизмерва само с болка,личи си че не си разкопавала браздите :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

плазми, ама да ти кажа и раждането се оказа ...абе бая болка :wink:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

Плазмодий написа:Хаххахаха именно,няма база за сравнение,това доказва безмислието на изказването на лейди ди.А силата не се съизмерва само с болка,личи си че не си разкопавала браздите :lol:
с това си изказване Лейди Ди имаше предвид, че жените са по-силният пол от емоционална гледна точка. много ясно, че мъжете имат предимството на физическата сила. не е хубаво да се слагат всички под общ знаменател, тъй като има мъже, които са по-издръжливи психически от доста слабохарактерни мамини момичета.

П.П. аз съм си градско чедо и на село нямам възможност да се вихря с мотиката. once upon a time прекопах половината синур на вилата и имам спомен, че се равняваше на 30 мин с гладиатора.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Принципно,доколкото съм запознат жените като цяло издържат много повече на болка,физическа такава.Но се издразних на изказването на лейдито,защото генералицира,дам тъпо е да се лепят етикети.

Нека ударим по една гъста двойно претакана бозица :!: Мир
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Ей никой не каза за какво иде реч в темата... :roll: :lol: :lol:
.
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

Плазмодий написа:Нека ударим по една гъста двойно претакана бозица :!: Мир
щом черпиш - мир :D
Ей никой не каза за какво иде реч в темата...
с две думи душевните терзания на една девойка по едно момче, с което се е запознала по нета
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Не знам кой идиот би се навил да прочете всичко това...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”