Имам нужда да споделя с непознати
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Не мисля че е от значение дали е copy i paste , човек може да се поучи от нея ... изглежда твърде достоверна за да е базик или измислица ... и аз имах съдбата да вярвам в илюзия ,но вярвах в нея защото ми харесваше и ми беше по-удобно ,въпреки че и сега твърдя чувствата бяха "истински" каквото и да значи това ... но аз мога да се оправдая че бях малка ...
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- lady_di
- В началото бе словото
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
lady_di написа:Много тъжна история и искрено се надявам дамата да е преодоляла тази криза в живота си, като се има предвид, че на всяко момиче се е случвало подобно разочарование или дълго време е живяло в заблуждение и илюзии, но затова пък сме и по-силни от мъжете. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", клише, но стойностно!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Кат сте по силни що не сте лежали по окопите и не копате на бустанаlady_di написа:Много тъжна история и искрено се надявам дамата да е преодоляла тази криза в живота си, като се има предвид, че на всяко момиче се е случвало подобно разочарование или дълго време е живяло в заблуждение и илюзии, но затова пък сме и по-силни от мъжете. "Това, което не ни убива, ни прави по-силни", клише, но стойностно!
Таз тема явно съм я пропуснал ама чат любовите са умряла работа,много нерви,много надежди и накрая дедовия.А Неда явно е задълбала ненужно и е искала сметка на мъж,който не й е никакъв,почти винаги фатална грешка.Може и да има успели по чата да фанат любоффта или поне да изпросят едно лющене,ама са статистически незначими
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
фащал съм се на бас с гаджето ми дали ще издържа да ми епилира и двата крака с епилатор и познай кво - издържах и въобще не ми направи впечатление. За раждането вече не мога да се изкажа.а па вие да не би да раждате или да се епилирате щом прагът на болка според теб ви е по-висок?
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Хаххахаха именно,няма база за сравнение,това доказва безмислието на изказването на лейди ди.А силата не се съизмерва само с болка,личи си че не си разкопавала браздитеAndersenGGZ написа:а па вие да не би да раждате или да се епилирате щом прагът на болка според теб ви е по-висок?Плазмодий написа:Кат сте по-силни що не сте лежали по окопите и не копате на бустана:lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
плазми, ама да ти кажа и раждането се оказа ...абе бая болка 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Abele*
- Постоянно присъствие
с това си изказване Лейди Ди имаше предвид, че жените са по-силният пол от емоционална гледна точка. много ясно, че мъжете имат предимството на физическата сила. не е хубаво да се слагат всички под общ знаменател, тъй като има мъже, които са по-издръжливи психически от доста слабохарактерни мамини момичета.Плазмодий написа:Хаххахаха именно,няма база за сравнение,това доказва безмислието на изказването на лейди ди.А силата не се съизмерва само с болка,личи си че не си разкопавала браздите
П.П. аз съм си градско чедо и на село нямам възможност да се вихря с мотиката. once upon a time прекопах половината синур на вилата и имам спомен, че се равняваше на 30 мин с гладиатора.
la consolation des arts...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: