Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Резултатите довечера или най- късно утре сутрин за МУ София в Център по хигиена! Прочетох тази информация в сайта на МФ.
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Значи има общо 15 места за Медицина в СУ (8 момчета и 7 момичета) ..., като пурвоначално казаха, че ще има 50 места ! Явно ще си запълнят местата с чуждестранни студенти, които ще спонсорират университета !

Четох в един вестник, че за едно докторско място в СУ се борят 35 човека ! Ми ... късмет на спечелилите !

Каквото стане, хора ! Както каза Sanniya_yan - ще се ходи на море, пък ако трябва ще се пробваме и другата година.

Писах медицина на първо място в СУ и МУ, но нямам никакви шансове, защото не се справих добре.

Успех на останалите !
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

Писах медицина на първо място в СУ и МУ, но нямам никакви шансове, защото не се справих добре.

споко докато не излязат резултатите не се отчайвай
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

резултатите от МУ ще излязат в петък!
А подбора за медицината най-вероятно ще стане чрез химията... казаха ми, че изпита днес в СУ по химия не бил много лесен, да не кажа, че е бил трудничак!
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Сега пък петък , на мен ми казаха че сутринта са започнали да ги обработват в информационния център и тази вечер ще са изложени, а отделно във форума на МФ предполагам си чела какво пише?Аз бях рещила да отида до Центъра по хигиена, ама.......................
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Ами да точно защотото прочетох във форума го написах това... в началото някой беше написал, че днес или утре, но след това админ-а поясни, че това ще стане в петък!
Изображение
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Голяма работа пък вече за медицината в СУ.Така като гледам ще има не повече от 500 човека за изпита по химия,така че няма да са много желаещите за медицина(от тези 500 ще има и кандидати само с химия).Не се шашкайте,има и други университети с медицина и други специалности в СУ... :D
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Да, определено админа си каза, че в петък ще излезнат резултатите, Но по биология. След това трябва поне още 7-8 дена за резултатите по Химия.

Днес в моята стая на изпита по Химия се тегли варианта за изпита. Всички химици присъстваха...беше си страшничко. Но декана е печен.

Задачите на мен не ми бяха много сложни, има къде-къде по-гадни, но имаше една задача дето не я реших изобщо...

А някой да знае кога излизат резултатите по Биология и Химия в СУ ? Пак ли след 10 дена след провеждане на изпита ?!
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

karmensita написа:Да, определено админа си каза, че в петък ще излезнат резултатите, Но по биология. След това трябва поне още 7-8 дена за резултатите по Химия.

Днес в моята стая на изпита по Химия се тегли варианта за изпита. Всички химици присъстваха...беше си страшничко. Но декана е печен.

Задачите на мен не ми бяха много сложни, има къде-къде по-гадни, но имаше една задача дето не я реших изобщо...

А някой да знае кога излизат резултатите по Биология и Химия в СУ ? Пак ли след 10 дена след провеждане на изпита ?!
Ами аз си мисля,че ще е след 10 дена(или поне да кажем другата сряда или четвъртък).А относно тегленето на темата-на редовния по биология темата беше изтеглена в моята зала,точно до мене(на първия ред,където стоях) :lol:
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

smth 500 кандидати, но за първия изпит по химия...ами втория къде го слагаш???
Изображение
jana koceva
В началото бе словото

Мнение от jana koceva »

Здравейте:)Аз искам да попитам дали някой знае,дали ако съм писала по учебниците на МУ в СУ ще има някакво определящо значение за оценаката,защото по Огнян Димитров темата,коята се падна за популациите е много кратка,а пак доколкото разбрах Шишинъова е ректор на БФ в СУ и за това сега малко съм се спекла какво ли ще стане.Вие какво мислите по въпроса с учебниците?
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Ами след като в самия конспект в списъка на учебниците не фигурира този на Огнян Димитров, най-вероятно ще има значение, защото всеки университет си държи на определения учебник ... поне аз така мисля!
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Mimi_Bank написа:Ами след като в самия конспект в списъка на учебниците не фигурира този на Огнян Димитров, най-вероятно ще има значение, защото всеки университет си държи на определения учебник ... поне аз така мисля!
Kak не фигурира , това е учебника на ''Булвест".Аз на предварителния изцяло писах по него и оценката ми е .......... са няма да се хваля

СУ ми прави най- добро впечатление с отличната си организация, няма равен на себе си!
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Ами значи имам грешна информация... извинявам се за подвеждащия коментар :oops:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”