Повишаване на оценка

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

velina_budakova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Повишаване на оценка

Мнение от velina_budakova »

Някой може ли да ми каже как става повишаването на оценката. Трябва ли да се подава предварително молба ?
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Отиваш при инспекторката на факултета и срещу 20лв. ти издава индивидуален протокол.
Изображение
velina_budakova
В началото бе словото
Обратна връзка:

а трябва ли преди това да говоря с преподавателя ? Казаха ми,че трябвало да подам молба до декана и след като той разреши, ъогава на изпит ???? а още по странното беше,че от катедра ... ми го казаха това... а от там, където се дават протоколите....-без молба ??!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Молба до декана трябва. Нали знаеш, че понякога повишаването води до понижаване? Внимавай! :wink:
velina_budakova
В началото бе словото
Обратна връзка:

мм да знам за този риск... кога трябва да подам молбата ... някакви срокове ... :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

За това си има канцелария! :lol:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ти в наш'та канцелария ходил ли си... Там предпочитат да те убият, вместо да ти помогнат!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

явор написа:Ти в наш'та канцелария ходил ли си... Там предпочитат да те убият, вместо да ти помогнат!
Не само във вашата :) Май заразата се е разпространила във всички канцеларии :lol:
Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

явор написа:Ти в наш'та канцелария ходил ли си... Там предпочитат да те убият, вместо да ти помогнат!
Аууу абсолютно!Айде,тази нашата Агова е симпати1на на моменти,ама от месец е в отпуска и се наложи да питам една доста груба и изнервена женица /слаба,висока и съсухрена/ дали има вече донесен протокол за един изпит.При положение ,че го няма разлепен никъде от месец е нормално да се занеса там и да питам.А тя викайки едва ли не ме пита как може да съм толкова нахална да искам да си знам оценкатаи че не било нейно задължение да ни осведомява..!Ами да питам тогава ректора,а? :evil:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Такова е отношението на много места в България, събудете се и не се шашкайте толкова. Дали заради ниското заплащане или си е черта... Аз се чувствам истински щастливец поради факта, че 3 пъти съм ходил при нашата инспекторка и винаги се е отнасяла добре с мен.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

В НБУ са много мили, а едва ли заплатите са им чак толкова високи! Просто въпрос на самочувствие от страна на "помощния" персонал.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

може би зависи от твоето отношение също,за Янакиева в ИФ какво ли не са ми говорили,но с мен винаги се е държала човешки,никога не ме е поглеждала накриво дори и никога не ме е мотаела,а не съм ходила 1 и 2 пъти при нея...дори и извън работното й време ме е приемала и то с усмивка едва ли не :lol: когато се стараеш да се държиш вежливо и мило и от другата страна ще ти отговарят със същото :wink: ама като цял ден се занимават с келешчета нормално е да се поизнервят малко :roll: .....и защо ли ми се струва,че темата беше за друго нещо.... :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Е, тва е отговор! Аз също мисля, че често прекаляваме със секретарките в канцеларията. Имам най-добри впечатления и от Янакиева в ИФ, и от Агова и Младжова в ЮФ. Пред мен и на някой друг не са правили някакви проблеми в тези 2 канцеларии. Вярно, че рядко ходя, но защо пък да ходя по-често? :roll:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Браво хора,значи сте случили на секретарки, иначе в общи линии администрацията е доста изнервена и гледа да си го изкара на студентите, но по мой впечатления секретарките са много на настроения и зависи как ще ги хванеш :roll:
Като птичка в небесата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”