English
Модератор: Boromir
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Стига бе, аз трудно мога да си представя по-загубени теми от тези в СУ. От всички теми в книжките, тези от реалните изпити и големия брой примерни съм си харесал не повече от четири-пет.sedrik написа:Не, СУ не дават загубени теми. Мисля, че темите, които са в книжките могат да ти бъдат добър ориентир.
Е, виж ся, зависи кво разбираш под загубени теми. Не че нам ми харесват всичките. Имам предвид, че темите не са трудни и мисля, че всеки може да пише по тях.Vaskes написа:Стига бе, аз трудно мога да си представя по-загубени теми от тези в СУ. От всички теми в книжките, тези от реалните изпити и големия брой примерни съм си харесал не повече от четири-пет.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е да, това е така, действително подбират теми, по които все нещо да може да се каже :Рsedrik написа:Е, виж ся, зависи кво разбираш под загубени теми. Не че нам ми харесват всичките. Имам предвид, че темите не са трудни и мисля, че всеки може да пише по тях.Vaskes написа:Стига бе, аз трудно мога да си представя по-загубени теми от тези в СУ. От всички теми в книжките, тези от реалните изпити и големия брой примерни съм си харесал не повече от четири-пет.
Ами то като цяло целта на изпита на СУ не е да провери дали знаеш най-забутаните думи в английския език (както виждате в диктовките им няма кой знае колко сложни думи) или пък имаш някакво супер нестандартно мислене (на есето се толерира яснота и силна аргументация).
And now, let us step into the night
opredeleno ne mi haresvat temite za ese. cql jivot sum pisala po nqkvi po filosofski temi i mi e ujasno trudno s teq deto trqbva da davame primeri ot li4niq si jivot, osven tova moga da vi kaja 4e na edno i su6to ese edna prepodavatelka mi pisa 24 to4ki a drugata 18, i dvete sa ot su taka e 4e ot osobeno zna4enie da imate kusmet i s proverqva6tiq 
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Винаги можеш да извъртиш темата в насоката, която ти харесва, стига да имаш тренинг. И аз миналата година писах за "актуалната" тема за реалити шоутата, но така извъртях нещата за човешката суета и т.н., че хем беше по темата, хем пак си писах по-философско есе. За жалост така и не погледнах колко точки съм имала, но не мисля, че са ме орязали на есето, защото си открих впоследствие някои грешки на теста, а имах 5.50. Btw, yспех на всички!liq написа:opredeleno ne mi haresvat temite za ese. cql jivot sum pisala po nqkvi po filosofski temi i mi e ujasno trudno s teq deto trqbva da davame primeri ot li4niq si jivot, osven tova moga da vi kaja 4e na edno i su6to ese edna prepodavatelka mi pisa 24 to4ki a drugata 18, i dvete sa ot su taka e 4e ot osobeno zna4enie da imate kusmet i s proverqva6tiq
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/