Отзиви за изпита по химия 1
Модератор: Boromir
Отзиви за изпита по химия 1
Здравейте,
днес беше изпита по химия в СУ. Смятам, че беше по-трудно от други години, но предполагам, че това се дължи на медицината. А вие какво мислите?
днес беше изпита по химия в СУ. Смятам, че беше по-трудно от други години, но предполагам, че това се дължи на медицината. А вие какво мислите?
Всичко е химия, дори любовта.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- afrodita_f
- В началото бе словото
На мен и двете ми баха лесни. Само дето си помислих, че като задачите и теста за защипани заедно няма да ни вземат теста след 1 час и си го оставих за по-нататък да си го проверявам, а като ни казаха да го откъснем и приберем в плика вече беше късно...
Както и да е, предолоагам че го няма качен в нета изпита, още повече решенията нали 

- afrodita_f
- В началото бе словото
- afrodita_f
- В началото бе словото
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Задачите бяха просто елементарни,но все пак аз съм се готвила цяла година.На трета задача,трябва да се съобрази,че при t>150 се извършва вътршномолекулна дехидратация на алкохоли и се получава стирен (стирол)-това е съединение Б.Радвам се,че се паднаха такива задачи и повечето са се оляли,ще имам по-голям шанс за медицина 
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
-
ira
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: четвърти
Симона бейби, ти ми оправи деня! Мноооого ти благодаря измъчваха ме съмнения за съединението Бsimona_baby написа:Задачите бяха просто елементарни,но все пак аз съм се готвила цяла година.На трета задача,трябва да се съобрази,че при t>150 се извършва вътршномолекулна дехидратация на алкохоли и се получава стирен (стирол)-това е съединение Б.Радвам се,че се паднаха такива задачи и повечето са се оляли,ще имам по-голям шанс за медицина

The best is yet to be!
Е, аз не се оплаквам за задачите. Май обърках наименованията на съединенията от 3тата задача, но се надавам да са ми верни, поне една част от тях.
А местата във Химическия факултет тази година са 3 пъти повече, а не 2 пъти. Това не трябва да ни успокоява.
И специалността, която искам, е екохимия. Дано да ме приемат.
А местата във Химическия факултет тази година са 3 пъти повече, а не 2 пъти. Това не трябва да ни успокоява.
И специалността, която искам, е екохимия. Дано да ме приемат.
Всичко е химия, дори любовта.