НАЙ-НИСКАТА ОЦЕНКА, КОЯТО ОБРАЗУВА СЪСТЕЗАТЕЛЕН БАЛ Е.....??

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Миналата година имаше свободни места във Физическия факултет и моя приятелка кандидатства за тези свободни места без дори да беше ходила на изпит по Физика (дори я приеха). Е, беше ходила на Математика, с кяото същто се кандидатстваше, но все пак приемаха бакалаври.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Fellix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Fellix »

Е да де - сигурно визираш 2ро и 3то класиране, където незаетите места във физическите специалности се запълват с бакалаври, положили изпит по математика. Аз имах предвид, че след като минат вс класирания незаетите вече места се запълват с магистри:
Чл.38. Незаетите след окончателното класиране места остават за обучение на студенти за образователно-квалификационната степен “магистър” (след завършено висше образование).
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

phoebe написа:Разгледайте баловете, за изобразително изкуство беше нещо от рода на 11? Музика 9?
Естествено, че хората писали това нямат 6ци в дипломите.
Там участват по-малко оценки доколкото знам.
да управляваш означава да служиш
dazi
В началото бе словото

Мнение от dazi »

Я, да попитам тук! Ако "ох, защо трябва да го изрека" :wink: имаш 2-ка и не участваш в класирането, къде ще бъде отразено в стр.с персонална информация? Защото пише-бал и минимален бал. Ами ако, боже опази, човек има 2 как ще се види в сравките по интернет?
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

mrent написа:
phoebe написа:Разгледайте баловете, за изобразително изкуство беше нещо от рода на 11? Музика 9?
Много умно, който учи рисуване и музика нямал 6-ца в дипломата, що за глупост?!
Изобщо не може да си сигурен, че твърдението ти, phoebe, е вярно!
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

dazi написа:Я, да попитам тук! Ако "ох, защо трябва да го изрека" :wink: имаш 2-ка и не участваш в класирането, къде ще бъде отразено в стр.с персонална информация? Защото пише-бал и минимален бал. Ами ако, боже опази, човек има 2 как ще се види в сравките по интернет?
В персоналната ти инфомация ти излиза оценката. Там където пише "специалности за които се бориш в следващо класиране", всичко, което изисква оценка по предмета с 2 , става сиво. Само специалностите с черен шрифт остават.
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

mebbeth написа:
mrent написа:
Много умно, който учи рисуване и музика нямал 6-ца в дипломата, що за глупост?!
Изобщо не може да си сигурен, че твърдението ти, phoebe, е вярно!
Просто за тези специалности не взимат оценки от дипломата, а само от изпита :wink: Just check
dazi
В началото бе словото

Мнение от dazi »

Извинете не разбрах къде ще пише каква ми е оценката. Ще пише ли някаде колко точно имам? И къде? Защото от казаното до тук разбрах че ако имам 2 няма да пише нищо и малко се обърках вече. Моля помогнете :(
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Виж объркахте хората с ваште спорове :lol: :lol: :lol:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Като бях до Химическия видях бал 10,52 от миналата година беше за някаква педагогика, а човека искаше да я учи задочно. Втрещтих се от ниския бал.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

То нали има и некви места за хора дето са завършили някви колежи...сиг оттам са с ниските балове :wink: :wink: :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”