да, наистина съм нарисувана, никога няма да ме видиш наживо, защото съществувам само във виртуалното пространство и един два комиксаА ти, скъпа, наистина ли си нарисувана или си реална. Защото аз мечтая да видя нарисуван човек.
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: За смисъла
"Интуитивният глас вътре в нас вече знае дали написаното е успешно или не и ни го шепне..... Те знаят за превратностите на живота - как между успеха и провала линията се размива. Но те имат и волята да се справят с предизвикатествата на живота и продължават напред, да не се отчайват."
ОК - прав си.
Обаче, дори когато интуитивният ти глас е достатъчно силен, че да не позволи на нищо да го раздели от мисълта за успеха, все пак съществува някаква вероятност "съдбата" (в лицето на проверяващите) да си е наумила съвсем друго. Нали? Малшанс, както се казва.
Още съм на мнение, че дори да си 100% сигурен в себе си, има шанс да си останеш разочарован. И тогава ти идва като гръм от ясно небе.
Но да - положителните мисли предизвикват хубавите неща в живота ни. Така че мислете позитивно, аз наистина се опитвам!
ОК - прав си.
Обаче, дори когато интуитивният ти глас е достатъчно силен, че да не позволи на нищо да го раздели от мисълта за успеха, все пак съществува някаква вероятност "съдбата" (в лицето на проверяващите) да си е наумила съвсем друго. Нали? Малшанс, както се казва.
Още съм на мнение, че дори да си 100% сигурен в себе си, има шанс да си останеш разочарован. И тогава ти идва като гръм от ясно небе.
Но да - положителните мисли предизвикват хубавите неща в живота ни. Така че мислете позитивно, аз наистина се опитвам!
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"Още съм на мнение, че дори да си 100% сигурен в себе си, има шанс да си останеш разочарован. И тогава ти идва като гръм от ясно небе."
Даааа, kRiss, ей това ми дойде на главата, тази седмица. Сега чакам с луд оптимизъм новия резултат тук! Поне се опитвам!
Ей, кога ще свърши всичко това????? Резултата кога се очаква????
Даааа, kRiss, ей това ми дойде на главата, тази седмица. Сега чакам с луд оптимизъм новия резултат тук! Поне се опитвам!
- jordanoff
- От дъжд на вятър
Имам информация, че в петък всичко ще бъде публикувано в нета.dazi написа:"Още съм на мнение, че дори да си 100% сигурен в себе си, има шанс да си останеш разочарован. И тогава ти идва като гръм от ясно небе."
Уж достоверен източник.
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Светуващият - ти си вътре
Щом прочетат и 1 твой ред..... ще ти пишат оценка, много по-различна от слаб
Мислех си, че аз боравя добре с родното слово (поне понякога)... разби ме!
А колкото до обявяването на резултатите.... преди сряда едва ли!
Миналата година след изпита по немски, казаха, че ще изнесат оценките до 10 дни. Е, бяха готови след 14 дни... така че въоръжете се с търпение. И с историята закъсняха тогава.
Мислех си, че аз боравя добре с родното слово (поне понякога)... разби ме!
А колкото до обявяването на резултатите.... преди сряда едва ли!
Миналата година след изпита по немски, казаха, че ще изнесат оценките до 10 дни. Е, бяха готови след 14 дни... така че въоръжете се с търпение. И с историята закъсняха тогава.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
Същото...а така ми се иска всичко вече да е приключило...radja написа:много ще се радвам ако си прав, но ми се струва твърде хубаво за да е истина.jordanoff написа:Живи и здрави в противен случай!radja написа:надай се.Имам информация, че в петък всичко ще бъде публикувано в нета.
Уж достоверен източник.![]()
![]()