Ммм добре,добре...Nattefrost написа:Харесвам филмите на Тим Бъртън ( ако пък и Джони Деп е на линия, още по-добре), LOTR, Гарванът (1994, и Salvation не е зле), Карибски пирати, The Ring of the Nibelungs, The 13th Warrior, One Flew Over the Cuckoo's Nest и доста исторически ( Жана Д'арк, Смело Сърце и т.н)
Кой ви е любимият филм?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Filmi
Aми-хора-какво да ви кажа за филмите.......Аз съм маниачка на един малко по-неизвестен филм-:ГАРВАНЪТ:ГРАД НА АНГЕЛИ.оТ МНОГО ВРЕМЕ ТЪРСЯ ХОРА,КОИТО-КАТО МЕНЕ-ДА ОБОжАВАТ ТОЗИ ФИЛМ,ТАКА 4Е-гарваноманиаци-я се събудете и ми пишете

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Re: Filmi
Аз съм маниачка... Запалих се още от сериала...STRANGER-F написа:Aми-хора-какво да ви кажа за филмите.......Аз съм маниачка на един малко по-неизвестен филм-:ГАРВАНЪТ:ГРАД НА АНГЕЛИ.оТ МНОГО ВРЕМЕ ТЪРСЯ ХОРА,КОИТО-КАТО МЕНЕ-ДА ОБОжАВАТ ТОЗИ ФИЛМ,ТАКА 4Е-гарваноманиаци-я се събудете и ми пишете![]()
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
film
[quote="Assasiyah"]Този, за който говори STRANGER-F е друг. Той е нещо като продължение на Гарванът (с Брендан Лий), но според мен първият е много по-добър.
[/quote]
ами-гледала съм и двата и лично мене ме кефи много пожече втория и знаеш ли защо?Защото в края му усещам повече наситеност на самота,а в първия края остава открит...затова
ами-гледала съм и двата и лично мене ме кефи много пожече втория и знаеш ли защо?Защото в края му усещам повече наситеност на самота,а в първия края остава открит...затова
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
[quote="Himera"][quote="STRANGER-F"]Aми-хора-какво да ви кажа за филмите.......Аз съм маниачка на един малко по-неизвестен филм-:ГАРВАНЪТ:ГРАД НА АНГЕЛИ.оТ МНОГО ВРЕМЕ ТЪРСЯ ХОРА,КОИТО-КАТО МЕНЕ-ДА ОБОжАВАТ ТОЗИ ФИЛМ,ТАКА 4Е-гарваноманиаци-я се събудете и ми пишете
[/quote]
Аз съм маниачка... Запалих се още от сериала...
За потвърждение,иди на тема потребитили и снимки. Отваряш сайта ми и гледаш
[/quote]
здравеи.Мога да кажа само,че вече ме кефиш
Последно промяна от STRANGER-F на 15 Сеп 2006, 14:10, променено общо 1 път.
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
[quote="Himera"][quote="STRANGER-F"]Aми-хора-какво да ви кажа за филмите.......Аз съм маниачка на един малко по-неизвестен филм-:ГАРВАНЪТ:ГРАД НА АНГЕЛИ.оТ МНОГО ВРЕМЕ ТЪРСЯ ХОРА,КОИТО-КАТО МЕНЕ-ДА ОБОжАВАТ ТОЗИ ФИЛМ,ТАКА 4Е-гарваноманиаци-я се събудете и ми пишете
[/quote]
За потвърждение,иди на тема потребитили и снимки. Отваряш сайта ми и гледаш
[/quote]
Последно промяна от STRANGER-F на 15 Сеп 2006, 14:10, променено общо 1 път.
На този етап любимият ми филм е "Kairo" на Кийоши Куросава. История за призраци като никоя друга. Невероятно въздействаща атмосфера, която продължи да ме обгръща целия следващ ден след като го гледах за пръв път. Страхотна визия - майсторски замесен коктейл от светлина и мрак. Липса на пряка слънчева светлина. Сива урбанистична картина, надарена със сюрреалистична протяжност.
Изобщо всички филми на г-н Куросава, които съм гледял успяха да ме впечатлят. "Cure" е задължителен.
Изобщо всички филми на г-н Куросава, които съм гледял успяха да ме впечатлят. "Cure" е задължителен.