English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
slacker``
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от slacker`` »

Хм, не изглеждат някакви загубени да са темите :) Това е добре.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Не, СУ не дават загубени теми. Мисля, че темите, които са в книжките могат да ти бъдат добър ориентир.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Успех на всички утре!!!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Айде успех и от мен (вече не знам за кой път пожелавам, ама кво да се прави). Наспете се хубаво преди изпита и утре максимална концентрация и ще се справите! :D
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

sedrik написа:Не, СУ не дават загубени теми. Мисля, че темите, които са в книжките могат да ти бъдат добър ориентир.
Стига бе, аз трудно мога да си представя по-загубени теми от тези в СУ. От всички теми в книжките, тези от реалните изпити и големия брой примерни съм си харесал не повече от четири-пет.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Vaskes написа:Стига бе, аз трудно мога да си представя по-загубени теми от тези в СУ. От всички теми в книжките, тези от реалните изпити и големия брой примерни съм си харесал не повече от четири-пет.
Е, виж ся, зависи кво разбираш под загубени теми. Не че нам ми харесват всичките. Имам предвид, че темите не са трудни и мисля, че всеки може да пише по тях.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

sedrik написа:
Vaskes написа:Стига бе, аз трудно мога да си представя по-загубени теми от тези в СУ. От всички теми в книжките, тези от реалните изпити и големия брой примерни съм си харесал не повече от четири-пет.
Е, виж ся, зависи кво разбираш под загубени теми. Не че нам ми харесват всичките. Имам предвид, че темите не са трудни и мисля, че всеки може да пише по тях.
Е да, това е така, действително подбират теми, по които все нещо да може да се каже :Р
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ами то като цяло целта на изпита на СУ не е да провери дали знаеш най-забутаните думи в английския език (както виждате в диктовките им няма кой знае колко сложни думи) или пък имаш някакво супер нестандартно мислене (на есето се толерира яснота и силна аргументация).
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

На всички ,които ще се явяват утре на английски –УСПЕХ!!!
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

opredeleno ne mi haresvat temite za ese. cql jivot sum pisala po nqkvi po filosofski temi i mi e ujasno trudno s teq deto trqbva da davame primeri ot li4niq si jivot, osven tova moga da vi kaja 4e na edno i su6to ese edna prepodavatelka mi pisa 24 to4ki a drugata 18, i dvete sa ot su taka e 4e ot osobeno zna4enie da imate kusmet i s proverqva6tiq :?
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

liq написа:opredeleno ne mi haresvat temite za ese. cql jivot sum pisala po nqkvi po filosofski temi i mi e ujasno trudno s teq deto trqbva da davame primeri ot li4niq si jivot, osven tova moga da vi kaja 4e na edno i su6to ese edna prepodavatelka mi pisa 24 to4ki a drugata 18, i dvete sa ot su taka e 4e ot osobeno zna4enie da imate kusmet i s proverqva6tiq :?
Винаги можеш да извъртиш темата в насоката, която ти харесва, стига да имаш тренинг. И аз миналата година писах за "актуалната" тема за реалити шоутата, но така извъртях нещата за човешката суета и т.н., че хем беше по темата, хем пак си писах по-философско есе. За жалост така и не погледнах колко точки съм имала, но не мисля, че са ме орязали на есето, защото си открих впоследствие някои грешки на теста, а имах 5.50. Btw, yспех на всички! :wink:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

wow 5.5 lelelellele supeh tva ostava dale4 v moite me4ti i nedostijimota, a btw mojete li da si vlezete v personalnata informaciq(hranq nqkakvi minimalni nadejdi 4e mogat da ka4vat nqkakvi rezultati ot izpiti taka 4e pls otg mi)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Може да си влезеш в персоналната информация, но резултати от изпитите ще има като излязат самите резултати, не и по-рано :)
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

liq, да, влиза се в персоналната информация. А относно темите за есето- утре ще дадат две - по правило едната е малко по-философски настроена, така че да няма сърдити. :wink:
Изображение Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

айде и от мен успех(=
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”