НАЙ-НИСКАТА ОЦЕНКА, КОЯТО ОБРАЗУВА СЪСТЕЗАТЕЛЕН БАЛ Е.....??
Модератор: Boromir
НАЙ-НИСКАТА ОЦЕНКА, КОЯТО ОБРАЗУВА СЪСТЕЗАТЕЛЕН БАЛ Е.....??
Здравейте, създадох тази тема за плачещите... Никъде в справочника няма уточнено дали с оценка между 2.50 и 2.99, която е различна от 2.00 може да се образува състезателен бал. Вие какво мислите за стотните между двойтата и тройката
-
b_estranged
- В началото бе словото
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Съгласна съм с казаното по-горе, но ще ви обърна вниманието към един частен случай -
За специалността Начална педагогика с чужд език минималният бал за жени миналата година е бил 18,50.
Бала се образува по следният начин
Английски * 3 + Проверка на говорни и комуникативни умения + БЕЛ-диплома + Английски език-диплома
Ако предположим че някой има 2 шестици от дипломата
18,50 - 12 = 6,50
6,50 : 3 = 2,1666 по Английски

За специалността Начална педагогика с чужд език минималният бал за жени миналата година е бил 18,50.
Бала се образува по следният начин
Английски * 3 + Проверка на говорни и комуникативни умения + БЕЛ-диплома + Английски език-диплома
Ако предположим че някой има 2 шестици от дипломата
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Що винаги се намира някой като тебе, дето дай да флудна малко байтове, няма значение, че просто си пиша, щото няма кво друго да правя?
На, чети.
На, чети.
medicate, medicate
Въобще не мога да разбера що го правите изобщо на въпрос. С 2 НА ИЗПИТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТСТВА. Освен ако не останат свободни места за специалността, ама и там не съм сигурен дали става, пък и да става тва вече е друга работа.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Това, което съм написал се отнася за специалност с максимален бал 30. Там минималният бал действително е 15. А от това, което ти си написал излиза, че за музиката и изобразителното изкуство максималният бал също е 30. Сега погледнах обаче и максималният бал за тези специалности всъщност е 18 и оценки от дипломата въобще не се вземат. Което поставя нещата в съвсем различна светлина.phoebe написа:Що винаги се намира някой като тебе, дето дай да флудна малко байтове, няма значение, че просто си пиша, щото няма кво друго да правя?
На, чети.
Така че 'що не земеш и ти да гледаш малко преди да пишеш, а?
Ако останат свободни места по специалността, се заемат от магистри, поне доколкото съм чела из разпоредбите, така че не, не може да се кандидатства с 2ка (нз как някой си го е помислил)sedrik написа:Въобще не мога да разбера що го правите изобщо на въпрос. С 2 НА ИЗПИТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТСТВА. Освен ако не останат свободни места за специалността, ама и там не съм сигурен дали става, пък и да става тва вече е друга работа.