17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

hypnosssa написа:Две мои приятелки се записаха на теста поистория в УНСС само щото се надяваха да ги сложат в една стая с една друга френдка и да преписват от нея...иначе те двете кандидатстват с география :shock:

Хора всякакви...само дето не ги сложиха в 1 стая :D
наистина това в унсс е мн хитро
да те разбъркват и поредните номера да не са заедно
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

mantut , ако знаеш колко пъти съм си представял как изглежда филм за балканските войни... :D трябва да измислиме нещо двамата с тебе. :lol:
Изображение Изображение
Yo
В началото бе словото

SOS - ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВО ОЗНАЧАВА "ЗНАК" НАРУШАВА

Мнение от Yo »

SOS - ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВО ОЗНАЧАВА "ЗНАК" НАРУШАВАЩ АНОНИМНОСТТА НА ИЗПИТА? - Направих неволно голяма глупост на изпита по история. Изпуснах съдържанието на Търновския надпис, но при проверката се сетих и го добавих след заключението. Механично му сложих звездичка за уточнение и звездичка там, където го изпуснах. Моля ви кажете ми това счита ли се за ЗАБРАНЕН ЗНАК и ще ми анулират ли кандидат-студентската кампания. Много съм изплашена, защото ми казаха, че може да го счетат за знак. Егати патицата съм :cry:
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

По принцип и аз трябваше да добавям, но квесторите ми препоръчаха да не го правя със звездичка (и стана много гадно ама не го направих със звездичка)... но на предварителния сложих звездичка и нищо не се случи - споко :wink:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Yo
В началото бе словото

Thanks

Мнение от Yo »

Ой, много ти благодаря за обнадеждаващата информация.Ако не са обърнали внимание на твоята звездичка, дано и моята не ги провокира да ми отрежат главата. То не че не е баламско от моя страна, ама в шока на изпита какво ли не му се случва на човек :roll: .... Мерси още веднъж и успех ти пожелавам
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Не го мисли толкова, доста хора около мене си вмъкваха параграфи по всякакъв начин, дори аз си вмъкнах един със знак "I" , римска единица. :wink:
Изображение Изображение
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Cosa~Nostra написа:Много ясно - или СУ, или никъде! :lol:
Повечето ми приятели кандидатстваха в поне 4-5 различни университета, а някои дори в различни градове.
Аз обаче съм желязна - или СУ, или ще се пробвам пак догодина.
Да се надяваме, че няма, де.. :)
Май доста хора сме така. А ти защо така "желязно" си решила?
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

На нас квесторите ни казаха,че може със звездичка
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Мен точно това ме издразни много. Никой не ги е информирал (нито пък те са се информирали) за реалните правила :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Yo
В началото бе словото

Мнение от Yo »

Леле, хора, златни сте! Благодаря ви за информацията, че бях пред инфарктус.. Има надежда, надеждичка... Ще стискам палци да се справим заедно. Колко е хубаво, когато някой те обнадежди! Успех!
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

phoebe написа:Тези двойки винаги ги има, защото винаги има хора, които отиват на история (или заменете "история" с какъвто и да е друг изпит) само да се пробват, от обща култура, заради някой и т.н. В сума всички те предполагаемо плуват между 40-60% (на предварителния повече, ясно защо) 2ки. Тук в форума, където всички сме се надъхали да кандидатстваме и т.н. това ни звучи нелепо, но просто наистина има такива хора и те не са малко.
В подкрепа на това да си кажа, че аз лично се явявам тъкмо на два изпита без грам подготовка - Литература(която мина неочаквано леко, като се има предвид, че може би Йовков беше единственият автор, за когото бях чула нещо в училище тази година) и Немски(който, ако че съм го учила 6 години, май ще се надявам на 3 :oops: ). Така че, не се притеснявайте - и такива идеоти като нас има... дето обмисляхме варианта да се явяваме на Философия от обща култура, а на математика отидохме, защото сме учили с СМГ и ще е грехота да пропуснем този велик изпит :lol:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Абе моме,ти с колко изпита кандидатстваш :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Между другото са излезнали резултатите по история в Благоевград.
Имам 5,13 ,но очаквах повече-имам объркано само едно име на последния папа Йоан 8 го бях писала Инокентий 3.Какво ли друго не са ми харесали?Вече започвам да се плаша за СУ.
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Правописни грешки, perhaps?
Критериите при различни ВУЗ са различни, може да са сметнали някои неща за допълнителна ненужна информация или нещо недописано.
medicate, medicate
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

5.13 е добре..в су ще имаш повече...сигурна съм....
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”