17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Еми да ти се бяха паднали Киро и Методий тогава...за да можеш да блеснеш.Aqua ~ написа:Кво стига ? Тва е най-елементарната тема в конспекта ...
Аман вече....
Последно промяна от Corlic на 17 Юли 2007, 22:45, променено общо 1 път.
Темата е лесна, но това не означава че всичките 3200 кандидата ще имат оценка над 5.50...
Просто разликите няма да са толкова големи иии повече хора ще имат шанс да се конкурират ... Но определено не е това начина ... Аз не бях се готвил за редовния , свърших си работата още на предварителния , и въпреки че два месеца см чел само по литература днес без никви проблеми написах 20 стр по темата ... Просто ме е яд , исках нещо по - трудно , за да не се притесняавам от високи оценки на конкурентите и тва е ..
Просто разликите няма да са толкова големи иии повече хора ще имат шанс да се конкурират ... Но определено не е това начина ... Аз не бях се готвил за редовния , свърших си работата още на предварителния , и въпреки че два месеца см чел само по литература днес без никви проблеми написах 20 стр по темата ... Просто ме е яд , исках нещо по - трудно , за да не се притесняавам от високи оценки на конкурентите и тва е ..
Aре стига бе!:-)Ако това го прочете някой проверяващ ще умре от смях.Не се шашкай, никого не искам да обиждам("хейтвам"), всичко си зависи от теб.Тази година повече шегички и фантазии, догодина повече учене.Успех!нямазначение написа:Признавам, че не съм се изяснил- моя грешка. Имах предвид, че много хора бяха заклани, задето са писали подробно- но и много хора не бяха.
Това, разбира се, е гениален трик от страна на СУ. Защо ли? Защото типажи като melestorm ще се чувстват значими, задето са попаднали на проверяващ-пич и са получили добра оценка и ще могат да говорят своите лайна, ще могат да се чувстват много умни и като бонус- ще могат да хейтват на спокойствие. Пък и у нас "разделяй и владей" е идеалната тактика- разделяш на случаен принцип хората и ги оставяш да се изядат.
Да, говорейки с немалко хора и на базата на моя личен опит, простиращ се до проверяване на темата мога да кажа, че да, 100% имаше сеч. "Темата е небалансирана"- ето това ми беше написано и оценката- намалена с една единица. Да, темите се проверяват от различни хора, които са безсмъртни и не могат да бъдат докоснати, дори да напишат вътре "мързеше ме да чета, копеле, за това ти турих цафар".
А това, че темите не се знаели преди самия изпит-![]()
![]()
. О, свещена простота. Вярвай си, хитрецо. Не че не съм бил в прекалено елитна компания за частни уроци и не, че те тогава не ми казаха кои автори ще се паднат. Но това също е конспирация...
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласенbilbo написа:dimage , бъркаш.Пак ще има доволно количесвто двойки както всяка година. Нищо не се е променило.
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Не е смешно, когато ти намалят оценката с една единица, задето си писал повече, вервай ми...melestorm написа: Aре стига бе!:-)Ако това го прочете някой проверяващ ще умре от смях.Не се шашкай, никого не искам да обиждам("хейтвам"), всичко си зависи от теб.Тази година повече шегички и фантазии, догодина повече учене.Успех!
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Тези двойки винаги ги има, защото винаги има хора, които отиват на история (или заменете "история" с какъвто и да е друг изпит) само да се пробват, от обща култура, заради някой и т.н. В сума всички те предполагаемо плуват между 40-60% (на предварителния повече, ясно защо) 2ки. Тук в форума, където всички сме се надъхали да кандидатстваме и т.н. това ни звучи нелепо, но просто наистина има такива хора и те не са малко.
medicate, medicate